Træning og menstruation

Tak tak tak tak

… TAK! Jeg er simpelthen så overrasket og glad over den modtagelse, jeg har fået her på øen. Det er helt vildt, hvor meget jeg omtale jeg har fået i bla. øens avis, og det er altså bare mega fedt. Især fordi, de er kommet til mig og er nysgerrige, og har skrevet nogle gode artikler.

Men mest af alt, så er jeg SÅ positiv overrasket over, hvor mange der har valgt at starte 2019 med at træne hos mig! Både holdtræning, men især også 1-1. Det havde jeg slet ikke forventet. Det gør mig så glad og stolt, og jeg har bare hammer travlt. Jeg har faktisk fået så mange klienter, at jeg er fuldt booket for de næste måneder! Hvor vildt er det lige 🙂

Jeg ved, at jeg stadig er nødt til at knokle for det, og for hele tiden at få nye klienter. Og jeg er mega klar! Nu har jeg fuld fokus på de klienter jeg har startet op, som skal have den bedste oplevelse og de bedste resultater. Udover dem jeg har på mine hold og 1-1, så har jeg mange online klienter, og dem glæder jeg mig hver uge til at høre fra. Det er en gave også at kunne hjælpe andre, der ikke bor tæt på 🙂

Jeg ønsker at være et forbillede for andre. At en sund og aktiv livsstil ikke nødvendigvis handler om flere timers træning hver dag og kun kylling, ris og broccoli. Du skal træne, det du synes er sjovt, og så skal du spise hvad du vil – med måde. Restriktioner kommer vi ikke langt med! Og så tager det tid at ændre vaner.

2 kommentarer

  • Jeg synes altså, det er så friskt, at flytte til så andet et miljø – godt, I er blevet så glade for det 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Altså, synes ikke det er så meget anderledes. Der er færre butikker, cafeer, biler og lyskryds. Men til gengæld er der en anden ro, tæt på natur, familie og venner. Og det sætter man især pris på, som børnefamilie 🙂 Men jeg savner mine veninder i Kbh :/

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning og menstruation