Program til intervaltræning - helt uden cardio-maskiner

Vi har fundet drømmehuset!

I søndags var vi ude og se på endnu et hus. Faktisk det 5. hus, vi har set på her i januar måned. Og jeg vil gerne være bund ærlig og sige, at det var drømmehuset, vi i søndags trådte ind i. Men men men. For at vi kan købe hus, skal vi have solgt det, vi bor i nu. Derfor er det hårdt, ikke bare at kunne slå til.

Jeg vil rigtig gerne fortælle mere om huset, hvorfor det lige er dét vi gerne vil købe, men jeg vil gerne vente, før jeg fortæller mere og hvor det ligger. Simpelthen fordi det stadig er usikkert, hvornår vi kan få lov til at købe.

Det har været så lærerigt at se på huse, fordi vi i starten faktisk havde helt andre tanker, ideer, ønsker og drømme. Nu kan vi godt se, at vi er nødt til at gå på kompromis, enten med beliggenhed, størrelse eller noget af det, som vi rigtig gerne vil have: bla. køkken alrum, badekar, brændeovn, plads til træningsrum og 3-4 værelser.

Lige nu synes jeg det er svært at lade være med at kigge på huse, selvom vi ikke har solgt vores eget. Er det dumt? Mon der er nogen af jer, der har erfaring og siddet i samme situation, som os?

Vi krydser alt for at få drømmehuset! Lige nu bruger jeg også tid i mit nye lille studie, som i weekenden fik malet den ene væg. Det var vi flere, der var begejstrede for 🙂

10 kommentarer

 • Kristine

  Mine forældre, min søster og svoger også, gjorde alle det da de købte deres første hus, at det spurgte “hvad er vigtigst” og “hvad kan vi selv med årene lave/købe os til at få lavet” – nu er både min far og svoger håndværkere og kender en del andre håndværkere. Men det skal I bare også tænke på, da det hus I køber denne gang, vel er planen I vil blive i, i mange år? Også er det oftere og oftere folk laver om på tingene. – min kæreste og jeg har kun boet i vores ejerlejlighed lidt over 1 år nu, og har allerede lavet badeværelset om, så lejligheden blev endnu mere som vi ønskede😅❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristine. Ja, præcis. Vi skal blive der i maaange år, og heldigvis kan Patrick lave meget selv sammen med min far og mange af hans venner.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Vi har forelsket os i et hus, inden vi har snakket med banken om hvor meget vi kan låne, simpelthen bare for at vi havde en fornemmelse af hvad vi var villige til at gå på kompromis med når vi lige pludselig skal være ude af vores lejlighed – så nu har vi travlt med bankmedarbejder inden vores drømmehus (forhåbentlig ikke) bliver solgt for næsen af os 🤞🏻😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vi har lige købt hus.. Selv om vi boede til leje før synes jeg ikke det var nemt at finde finde noget hvor de fleste af vores ønsker blev opfyldt..
  Hvis jeg var jer ville jeg stadig kigge, måske bare på nettet for at holde sig opdateret. I. Hvad der er tilsalg.. Håber snart i for solgt det i har så i kan komme videre. Det er så svært at stå i vente position

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pernille. Tak, det er nemlig rart lige at holde øje men man kan også bare gå og falde for et hus og så ellers være i vente position. Det er svært! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Line,
  Hvor fedt for jer og håber også, at det lykkes jer at sælge hurtigst muligt🤞🏻Hvordan kan det være, at I gerne vil flytte igen, den nuværende bolig er måske bare en midlertidig løsning?
  Kh, Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Ja, vi er flyttet tilbage og ind i Patricks hus. Det boede han i, da jeg mødte ham, og det er 66 kvm og har kun 1 værelse. Derfor skal det sælges, og så skal vi have noget større 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har ledt efter hus på Bornholm i et halvt år nu 🤯 vi er endelig ved at forhandle prisen på et 🤞🏻 jeg håber I for hurtigt solgt! Du kan jo prøve at sætte gang i salget på din inster 😉 jeg har indtryk at der er mange børnefamilier, der ikke er fra Bornholm, der gerne vil der til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Siine. Årh hvor fedt for jer!! Og tak, jeg håber også på vi får solgt hurtigst muligt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Program til intervaltræning - helt uden cardio-maskiner