Mine top 3 blogindlæg fra 2018

Nu er jeg tilbage!

SORRY! Jeg har ikke skrevet et eneste indlæg siden d.3, og det er jo for dårligt. Men jeg synes godt nok dagene er fløjet af sted, og jeg har haft super travlt. Men nu er det vist på tide med en update på, hvordan det går os 🙂

Lige inden nytår gik jeg forbi et fint lille lokale på Lille Torv i Rønne, og jeg vidste bare med det samme, at det var et lokale for mig. Derfor tøvede jeg ikke et sekund, og sagde ja tak til at leje det fra d.1/1. Og lige siden har jeg bare haft travlt med at få det indrettet og gjort klar til første dag i mandags. Det er blevet så fint allerede, og det er fedt at være tilbage, som personlig træner. Jeg har lige nu et Granit Mom hold med 5 mødre, som jeg træner mandage, og et Granit Team med 4 deltagere, som jeg træner mandag og onsdag. I morgen starter jeg første firma-holdtræning op, og det glæder jeg mig til. Ud over mine hold i Rønne, har jeg 1 Granit Mom hold med 2 mødre i Nexø og en personlig trænings klient, plus alle mine seje online klienter. Så ja, du kan nok læse dig frem til, at jeg har nok at se til.

Samtidig med, at jeg er begyndt at arbejde, er Patrick startet på sin nye læreplads, og Theodor er startet i dagpleje (d.3/1). Og han er bare så sej! Den første dag hos hans dagplejemor var jeg der i 1,5 time, og så var han der alene i 1,5 time. Næste dag var han der hele dagen, og det har han været siden. Men jeg vil gerne skrive mere om det i et andet indlæg.

Alt i alt, har vi det godt, og det er dejligt at være tilbage på fuldtid med mit arbejde. Der er run på, og jeg er virkelig glad og tror på, jeg nok skal få succes, som personlig træner her på solskins øen 🙂 Og, det er helt igennem fantastisk at være tilbage og tættere på vores familier og venner, selvom jeg savner mine veninder i Kbh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine top 3 blogindlæg fra 2018