Min barsel er slut

Mine top 3 blogindlæg fra 2018

206. Så mange blogindlæg fik jeg udgivet i 2018, og jeg har fundet de 3, som har været mest populære:

‘Barn nummer 2?’

‘Jeg har fået min menstruation igen!’

‘Gratis kostplan til kvinder’

2018 skiller sig ud fra de forrige år, sammen med 2017. Jeg blev gravid i februar 2017 og fødte Theodor d.29 oktober. Det har sat sit præg, og derfor har det sidste år handler om Theodor, mor-livet men stadigvæk også træning. Det er vigtigt for mig, at Lines Livsstil afspejler mig: mit liv som mor, min tid sammen med Theodor og min kæreste Patrick, os som familie, min træning og min kost.

Mine 9 mest likede billerder på Instagram viser vist ret godt, at det i aller mest har liket og syntes om, netop er mig, løb, træning, Theodor, familie og kage 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min barsel er slut