Er du klar på en aktiv challenge i januar?

Min barsel er slut

Puha. I dag har været min sidste dag på barsel. Det har været en lang barsel, og jeg har nydt hver og en dag, men nu er den slut og i morgen starter Theodor i dagpleje. Det er både underligt, men også dejligt for os alle. Jeg ville lyve, hvis jeg skrev, at det er easy peasy at være sammen med en tumling 24/7 alle ugens dage, for det kræver sit med en dreng, der har krudt i måsen! Derfor tror jeg også, at Theodor kun får glæde af, at komme i dagpleje sammen med andre børn, og jeg igen kan arbejde fuldtid.

Jeg har været på nedsat barsel siden november 2017, dvs at jeg ikke har fået fuld barselsdagpenge sats, men kun 75%, så jeg har kunnet arbejde 25%, og derfor har en længere barsel end normalt. Det har fungeret fint, men jeg glæder mig nu også til at have tid til at arbejde i stedet for at føle, at jeg enten har forsømt Theodor eller forsømt arbejde og været bagud. Men sådan tror jeg livet som selvstændig er.

Jeg er utrolig taknemmelig og glad for alle de måneder, jeg har haft på barsel sammen med Theodor. Det har været en gave i sig selv at være hjemme med ham indtil nu, hvor han er 14 mdr. Nu glæder jeg mig til at se ham vokse og lære en masse nyt i dagplejen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du klar på en aktiv challenge i januar?