Træningsprogram for ben & ryg

Er du klar på en aktiv challenge i januar?

Den sidste uge har jeg sammen med rigtig mange af jer, gået min. 10.000 skridt hver dag. Det har været så fedt, at se alle jeres stories og opdateringer på Instagram, og jeg er virkelig glad for, at så mange har deltaget i #gåmedlineslivsstil 🙂

Nu starter et nyt år, og det betyder for mange en ny og frisk start. Og jeg er så klar på en challenge mere, hvis i er klar?

I januar måned deler jeg min træning med jer under #aktivmedlineslivsstil – Og så håber jeg i vil dele jeres træning med mig og inspirere og motivere hinanden på den måde! Alt tæller med: en løbetur, powerwalk, styrketræning, dans, Zumba, spinning, crossfit, Bodypump osv. I er selvfølgelig mere end velkomne til stadig også at holde fast i 10.000 skridt og dele det med mig 🙂

Lad os sammen få skudt 2019 i gang med masser af aktivitet i januar! Måske vi så kan have fokus på kosten i februar måned?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsprogram for ben & ryg