Skal vi være aktive sammen i julen?

Sådan gik vores jul!

Åh, jeg elsker altså jul, og som altid synes jeg julen er fløjet af sted. December måned i år har været lidt speciel, og jeg kom først i julestemning lørdag d.22, fordi vi har været i et stort flytterod og først fået Patrick hjem d.21. Det er ikke meget julepynt, jeg nåede at finde frem, og juletræ havde vi ikke plads til i år. Men vi havde den bedste juleaften!

I år var vi sammen med Theodors mormor, morfar, farmor, faster og 2 oldemødre (min mormor og min farmor). Det var simpelthen så hyggeligt, og Theodor havde en rigtig god aften. Vi satte os til bords kl.18, og fik både and og flæskesteg, og Theo spiste en masse kartofler, and og rødkål. Risalamande var også et hit, og så fik han lov til at åbne en gave. Den var fra Patrick og jeg; en fin træværktøjskasse. Den sad han så fint og hyggede sig med, mens vi spiste færdigt. Lidt over kl.19 dansede vi om juletræet, hvor alle fik lov til at vælge en sang (vi starter altid med at den ældste vælger en sang først). Patrick bar rundt på Theodor, som var ved at være godt træt med røde kinder, og han puttede sig bare ind til sin far imens. Theodor sluttede af med at vælge “Nu det jul igen”, og så løb vi ellers hele huset rundt. Og så fik Theo lov til at åbne et par pakker og lege lidt, inden han blev puttet på 5 min. af farmand.

Theodor sov ca. kl.19:45, og resten af aftenen hyggede vi voksne os med at pakke julegaver op, spise julegodter og drikke kaffe og te. Jeg tror vi kom i seng lige før kl.24. Godt trætte, mætte og glade for alle gaverne 🙂

Alt i alt var det bare en rigtig dejlig aften, og det var så skønt at fejre julen sammen med både min og Patricks familie <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi være aktive sammen i julen?