Housetour!

Skal vi være aktive sammen i julen?

Jul er blandt andet lig med hygge derhjemme, og det skal der være plads til. Men noget af det, der er kommet lidt bag på mig, er mangel på den daglige motion, efter vi er flyttet i hus på Bornholm. Da vi boede i København, gik jeg meget hver dag, men her på øen tager jeg bilen til det meste eller får tiden til at gå derhjemme med Theodor. Derfor prøver jeg at gå til det, jeg kan. Og måske du har det på samme måde og gerne vil have en der holder dig i ørene og sørger for du får nok daglig motion?

Det er ingen hemmelighed, at al daglig motion og bevægelse tæller med i det daglige regnskab. Hvis du gerne vil holde vægten eller tabe dig, så kan du faktisk nå rigtig langt med en sund og fornuftigt kost og fx lille kalorier underskud, og daglig motion. Bare det at få rørt dig i 60 min. om dagen, gør en kæmpe forskel! Og det er altså ikke træning, jeg tænker på, dét ser jeg blot, som bonus. Daglig bevægelse er at tage cyklen, trapperne, gå osv.

Jeg ved vi skal til mange arrangementer og julefrokoster i juledagene, og det betyder også mange timer, hvor vi sidder ned (og spiser), og knap så meget bevægelse. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg skal nå min. 10.000 skridt hverdag den næste uge (d.21-28). Vil du være med? Det håber jeg! Følg med på min Instagram Story, her vil jeg poste hver dag, hvordan det går og hvad jeg vil gøre for at nå mine skridt. Du må endelig gerne tagge mig i dine stories, hvis du er med på at nå de daglige 10.000 skridt (min. 12.000 skridt for mænd). Brug #gåmedlineslivsstil og @lineslivsstil 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Housetour!