Apropos barn nummer 2 og menstruation

Mig og mit svedige problem

Reklame for Neutral

Jeg sveder tit, og ja jeg træner også tit, men det er ikke kun når jeg træner, at jeg sveder. Der skal meget lidt til, så sveder jeg. Det er møg hamrende irriterende, især fordi det både er på kroppen og i ansigtet, at jeg sveder. Når jeg træner, gør det mig intet at svede, her elsker jeg det, og føler at træningen lige bliver det bedre. Men i mange andre situationer, irriterer det mig.

Jeg har et svedigt problem’

‘Hvad gør jeg ved mit svedige problem’

Lad mig fortælle jer om en svedig hverdags situation:

Næsten hver tirsdag og torsdag er jeg til legestue på Remisen med Theodor. Og i er sikkert flere der kender det, men mor her suser altid af sted, og skal nå at være der en time eller to, før Theodor skal sove til middag. Det betyder også, at jeg får varmen, når jeg går med klapvognen ned af Østerbrogade mod Remisen. Nu hvor det er blevet koldere og man lige har lidt mere tøj på, så dugger mine briller og jeg sveder så snart vi kommer ind af døren. Theodor er der fart på, og det kan bare ikke gå hurtigt nok med at komme ind og lege.

Jeg kampsveder derfor altid, lige når vi kommer ind. Og jeg har bare ikke lige 5 min., hvor jeg kan sidde ned og få styr på kropstemperaturen, for nu skal der leges og løbes rundt med min lille krudtugle. Heldigvis kan man ikke lugte det eller se, at jeg sveder. Jeg sveder eller lugter nemlig ikke under armene, fordi jeg bruger en god anti-perspirant spray, og jeg sørger altid for at have en undertrøje på, så man ikke kan se sveden på min ryg eller mave.

Hvis du ligesom mig, har tendens til at svede og måske lugte af sved, og synes det er irriterende, så er der gode råd at hente. Neutral har netop lanceret Danmarks første allergivenlige anti-perspirant på spray. Før er det kun roll-on versionerne, der har været allergimærket, men Neutral har også fået deklareret deres spray med Allergy Certified, så dem, der foretrækker deres deodorant som spray, også kan finde et allergivenligt alternativ. Neutral anti-perspiranten er uden parfume og unødvendige tilsætningsstoffer, og den beskytter mod svedlugt i op til 48 timer. På grund af den neutrale duft, henvender den sig til både mænd og kvinder.

Spray’en kan købes her: Bilka, Føtex, Kvickly, Superbrugsen, Meny og Normal

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apropos barn nummer 2 og menstruation