Jeg havde aldrig troet, jeg ville gøre sådan

Apropos barn nummer 2 og menstruation

Jeg delte vores tanker om barn nummer 2 med jer i det her indlæg ‘Barn nummer 2?‘. Jeg har ikke ammet i 2 måneder, men min menstruation er ikke kommet igen. Og så er det store spørgsmål, hvornår gør den det? Og kan jeg blive gravid igen?

Jeg ved godt, at man kan blive gravid igen, selvom man ikke har fået sin menstruation igen efter endt graviditet. Det er sket for flere jeg kender og har mødt.

Før jeg blev gravid med Theodor, havde jeg kun haft min menstruation 3 gange efter en lang pause på over 2 år, hvor den simpelthen bare udeblev. Det kan du læse om her ‘Efter 2 år skete det‘. Og før flere skriver til mig, så skyldtes det ikke min træning. Da jeg ændrede min kost og fik mindre stress, skete der pludselig noget.

Nu går mine tanker på, hvor længe der går denne gang? Mon der er andre i samme situation, som mig?

Throwback til små 11 uger før termin (august). Vi havde lige modtaget en masse baby-udstyr.
Jeg havde termin d.19/11, men fødte d.29/10.

8 kommentarer

 • Hej Line. Jeg vil gerne sende dig et håndlavet aktivitetsstativ i træ som kan klappes sammen. Hvordan kan jeg det?
  /Holger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Consequently, don’t perform Keno regarding money if you don’t also appreciate this pastime.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Der gik omkring 6-7 uger til jeg fik den igen efter at amningen stoppede 🙂 Jeg ammede ikke lige så længe som dig, han stoppede selv ved 7 mdr., så amningens varighed spiller måske også ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Her gik der også ca. 2 måneder fra jeg stoppede med at amme..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine. Tak, så er der håb forude for mig 🙂 Der er kun lige gået 2 mdr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Her gik der kun omkring 2 måneder fra jeg stoppede med at amme. Fik det første gang 30. september og så igen 37 dage efter det. Og før det havde jeg aldrig…som i ALDRIG menstruation og min dreng er derfor også resultatet af kunstig befrugtning, så jeg er meget overrasket over at jeg allerede har haft det 2 gange nu efter jeg har født ☺️ Har kun haft én eller 2 naturlige menstruationer da jeg var 16 år (kan faktisk ikke huske, om det var 1 eller 2 😅). Så var jeg på p-piller i 10 år og derefter kom min mens aldrig tilbage…altså, indtil nu 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kamilla. Wow! Det lyder da også vildt – og jeg synes godt nok også det er vildt, hvordan ens krop kan reagere efter en graviditet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg havde aldrig troet, jeg ville gøre sådan