Barn nummer 2?

Ting, du aldrig ville gøre, før du blev mor?

Jeg har taget mig selv i at gøre nogle ting, som jeg aldrig ville have gjort, før jeg blev mor. Og jeg tænker, at jeg ikke er den eneste? Fx kunne jeg slet ikke træne eller løbe om eftermiddagen/aftenen før jeg fik Theodor, simpelthen fordi jeg følte, jeg havde mest energi om morgenen og var vild med at have klaret træningen inden arbejde. Men nu er jeg nødt til at træne og løbe, når det lige passer med Theodor og vores andre planer i hverdagen, og det betyder ofte, at jeg kan komme af sted om eftermiddagen, når Patrick er kommet hjem fra arbejde.

Der er flere ting, men før jeg deler dem, kunne jeg godt tænke mig at læse om jeres. Så mit spørgsmål til dig er: hvad gør du nu, som du slet ikke ville have gjort, før du blev mor?

Smid en kommentar her til indlægget, og så deler jeg dem alle i et nyt indlæg sammen med mine egne situationer 🙂

Ps. I er mange der sender mig besked på IG, når i har læst mine indlæg. Men skriv i stedet for her til indlæggene, så andre kan få gavn af de tips, råd, erfaringer osv., som I skriver. Det er bla. det, der er meningen med mine indlæg, så vi ikke føler os alene her i mor-verdenen 🙂 TAK <3

Kæmpe high fives og flex til alle jer, seje mødre, der læser med!

8 kommentarer

 • Sabina

  Spise aftensmad kl 17 eller stå op kl. 5 på en søndag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sabina. Åh ja, jeg har heller aldrig været vild med at spise for tidligt eller ville stå så tidligt op en søndag, men sådan er det vist bare fra nu af 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  *Jeg ville aldrig gå i seng kl 20 (eller før🤭)
  *Gå og synge på gaden (gør jeg ret ofte for mine børn nu)
  *Gå ud uden at jeg mindst har mascara på (make up nu kan sagtens være en klat snot på kinden😅)
  *Jeg har aldrig bagt før jeg blev mor
  *at gå op i hvordan en lort ser ud 🤦🏻‍♀️
  Og meget mere …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine reingaard

  Kunne aldrig drømme om at pille bussemand på et andet menneske, men hvis ungerne har en bussemand siddende graver man da lystigt for at få ens unger til at se bare lidt soigneret ud😳😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Trine. Åh ja.. Du har så ret, jeg piller dem også gerne ud, og renser ofte lige hans næse med en vatpind, så der ikke sidder noget, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg troede aldrig jeg skulle blive sådan en der spiste min datters rester. Synes det var helt unødvendigt. Nu sker det relativt ofte. Hvorfor skulle resten af den lækre mad gå til spilde fordi hun ikke lige gider spise det?

  Fået et fjernsyn i soveværelset. Som et kompromis, var vi nødt til at rykke hende ind i stuen. Vi har en 2-værelses, så det var den mulighed der ellers var, og alle sov dårligt i samme rum. Under hele vores 7 år lange forhold har der altid været elektronikforbud i sengen, men fjernsynet står i stuen, så der var ikke film om aftenen. Da der var VM og Touren i sommer, var der pludselig sat et tv op i soveværelset – mystisk Det er vist en permanent installation indtil vi får noget større…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maja. Haha, nej jeg troede heller ikke jeg ville spise resterne, men ja, det gør jeg altså også nogle gange 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn nummer 2?