Countdown: under 1 måned til vi flytter!

Det bedste råd, når det kommer til vægttab

Nu håber jeg ikke, at jeg skuffer nogle, men svaret er simpelt: vil du tabe dig, skal du være i kalorie underskud. Det betyder helt enkelt, at du skal spise mindre end du bevæger dig. Og ja, så kan du godt sige; jo mere bevægelse, jo mere mad.

Der er altså intet andet hokus pokus, når det kommer til at tabe dig sidste 3-5 kg, komme af med mavefedtet, eller ‘blive strammet op’. I alle de aspekter, skal du være i kalorie underskud. Og med det mener jeg ikke, at du skal spise 1200 kcal om dagen og kun leve af salat og kylling. Bestemt ikke. Jeg har selv prøvet det og tabt mig, men jeg har også tabt mig ved at spise mellem 1600-1900 kalorier om dagen, og hvor der også har været plads til bland-selv-slik og brunch.

Jeg er 31 år, måler 1.76 cm og vejer 65,2 kg.

I sidste ende er det et regnskab, der skal gå op. Kalorier ind – kalorier ud. Du kan træne som en tosset og i flere timer om ugen, men hvis du stadig spiser for meget, vil du ikke tabe dig. Og nej, flere timers træning er ikke nødvendigvis bedre. Sørg for, at din træning har kvalitet frem for kvantitet.

2 år, 2 kg og en fødsel til forskel

Du kan også nå langt, selvom du ikke træner. Jeg råder alle mine klienter til at sørge for en times daglig bevægelse, og alt tæller med, selv det at tage trappen i stedet for elevatoren. Hvis du er i et dagligt lille kalorie underskud og skruer op for den daglige bevægelse, vil du formentlig allerede kunne mærke en forskel. Har du tid til at træne, så er det ekstra bonus og rigtig godt for kroppen, at du styrker den og øger din muskelmasse.

Jeg håber du kan bruge mit indlæg. Det kan være en jungle, når det kommer til vægttab/fedttab/blive strammet/tonet osv.  Men i sidste ende er det ens for alle veje = kalorie underskud (et fornuftigt og sundt underskud, vel og mærke!). Hvis du har brug for hjælp, så vil jeg meget gerne lave en kostplan til dig, som er tilpasset din hverdag m.m. Klik her eller send en mail til lineslivsstil@gmail.com.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Countdown: under 1 måned til vi flytter!