Mine favoritter når det kommer til kosttilskud og proteinbarer

Countdown: under 1 måned til vi flytter!

Puha, nu begynder det at komme tæt på. Om under 1 måned, skal vi flytte tilbage til Bornholm. Væk fra storbyen og tilbage til ø-livet. Det bliver med garanti turbulent, rent følelsesmæssigt, og jeg kan godt mærke, at det påvirker mig.

Men! Jeg glæder mig, uden tvivl. Jeg glæder mig til at flytte i hus (selvom det er meget mindre end den lejlighed vi har nu), men bare det, at vi får egen lille gårdhave, vindue på toilettet (ja, det sætter man virkelig pris på efter mange år i en københavner lejlighed!), og ingen under- eller overbo, der larmer og tramper – det ser jeg frem til.

Jeg glæder mig også helt vildt til at være tættere på hele familien, og til at Theodor får dem at se meget mere, og får et nært og tæt forhold til hele familien; bedsteforældre, moster, onkel, kusiner osv. Og så er det også fedt, at nogle af mine ældste og bedste veninder, også er flyttet tilbage til øen sammen med deres kærester og børn.

Mon vi får bedre plads til alt Theodors legetøj? 🙂

Det bliver også spændende, at Theodor skal starte i institution. Vi har netop fået plads til ham, dog hos en dagplejemor, som var vores 2. prioritet. Men vi kan først få plads til ham i en integreret vuggestue til august, så vi har været nødt til at sige ja. Jeg håber det kommer til at gå, og at han får en god start der sammen med de andre børn.

Men, ja, der er også et men. Jeg kommer til at savne mine veninder i København. Jeg kan mærke det påvirker mig lige i øjeblikket, og det bliver en kamel, der lige skal sluges. I morgen lørdag har jeg inviteret dem til en afskeds-brunch på Restaurant SULT. Det bliver bestemt hyggeligt men også lidt vemodigt. Men altså, nu flytter jeg hellere ikke længere væk end Bornholm, og de slipper ikke for at få mig på besøg 🙂

Mon nogle af jer, som læser med, selv har flyttet fra storbyen til en mindre by eller anden ø?

Fik du læst “Bare vent, når du stopper med at amme, tager du på igen!“?

2 kommentarer

  • Ja det bliver nok svært lige i starten, savnet kan ikke undgås 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Milla. Det gør det. Sådan er det med dem man holder af og bruger sin tid sammen med 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine favoritter når det kommer til kosttilskud og proteinbarer