Sweater Weather!

Mine favoritter når det kommer til kosttilskud og proteinbarer

Jeg tror ikke det er gået nogens næse forbi, at jeg bruger Bodylabs produkter. Jeg har brugt dem i mange år, og anbefaler altid deres produkter til mine klienter og venner. Nu er jeg blevet Front Runner for Bodylab, og det er jeg stolt af.

Jeg deler tit billeder og stories af de proteinbarer, vitaminer osv., som jeg spiser, og for at give dig et indblik i, hvad jeg helt præcist bruger, kommer her en lille liste:

Jeg er skiftet fra Njord til at tage fiskeolie, multivitamin og vitamin C fra Bodylab. Jeg har taget multivitamin og fiskeolie fra Njord under min graviditet og mens jeg ammede, men fordi det nu er slut, har jeg valgt at skifte.

Jeg bruger Whey100 i min havregrød om morgenen for at tilføje ekstra protein og en god smag, og så topper jeg med peanut butter for at få god fedt og mæthed. Jeg spiser en proteinbar til mellemmåltid, hvis jeg er på farten eller lige har trænet, og jeg ved, at der går et stykke tid før jeg får frokost. Nogle gange spiser jeg også en om aftenen, som en lille snack. Og så synes jeg altså det er mega nemt lige at bikse brownie blandingen sammen, hvis vi skal have lidt lækkert derhjemme.

Vi er vist flere der er vilde med at få pakker, haha 🙂

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater Weather!