Jeg var afhængig...

Mine yndlings træningssko!

Jeg har uden tvivl mange træningssko. Og det er ikke alle jeg bruger, men jeg bruger lidt forskellige alt efter, hvad jeg skal træne. Jeg har nogle, jeg elsker at styrketræne i, nogle jeg bedst kan lide at løbe inde i og nogle jeg kan lide at løbe ude i. I er mange, der tit spørger til, hvilke sko jeg bruger, så nu får i lige et indblik i dem, jeg bruger lige i øjeblikket 🙂

Her har jeg mine Reebok Flexweave Run på.

Styrketræning

Lige nu styrketræner jeg i mine Reebok Speed TR Flexweave, og jeg har dem i pink og grøn/grå (dem på billedet ovenover). Jeg synes de er vildt flotte, de er behagelig at have på, både til de tunge løft og andre øvelser. En god og alsidig træningssko.

Løb inde

Jeg løber ofte inde, især hvis jeg skal lave intervalløb. Her bruger jeg Reebok Floatride Run. Jeg har også et par hjemme hos mine forældre på Bornholm, som jeg bruger til udendørsløb. Ud over Floatride, så løber jeg også inde i Reebok Flexweave Run. Den er ligesom Floatride meget let og behagelig at have på.

Løb ude

Jeg løber ikke længere end 8-10 km i Floatride, det er der ikke nok support til, synes jeg. Da jeg trænede op til CPH Half og da jeg løb de 21 km, løb jeg i Reebok Harmony Road. Første gang jeg løb i dem, løb jeg min hurtigste 5 km uden for, haha. Det ligner måske en tung løbesko, men den er altså let og ret behagelig at løbe i, og den bruger jeg til løb ude.

Her har jeg Reebok Speed TR Flexweave på.

Jeg har kun Reebok træningssko og tøj, da jeg er Reebok Ambassadør på andet år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg var afhængig...