Hvornår starter du på arbejde igen?

Er amningen slut?

Jeg har ikke ammet i over en uge. Det føles simpelthen så underligt, men den er god nok. Vi kan nu putte Theodor uden, at han skal ammes, og han giver ikke tegn til at ville have bryst i løbet af dagen.

Inden Theodor og jeg tog til Bornholm d.7/10, lykkedes det Patrick at putte Theodor ved blot at synge, nusse og holde ham tæt til sig. Og det var en kæmpe succes og så rart for mig, ikke at være den eneste, der kunne få ham til at sove om aftenen ved at amme ham. Så tog vi hjem til Bornholm, og de første dage kunne jeg godt putte ham uden amning, men så blev han syg med hoste, og det eneste der virkede var bryst og moars mælk.

På mandag d.29/10 bliver den her lille bandit 1 år! Tiden er bare fløjet af sted, og nu er det slut med at amme ham. Vildt underligt.

Da vi kom hjem forrige mandag, startede vi forfra, og Patrick puttede Theodor. Siden da har jeg ikke ammet ham, og han har sovet i sin egen seng hele natten. Nogle aftenener tager det 1-2 timer før han falder helt til ro og sover, andre aftenener tager det 15-30 min. Men han sover i sin egen seng, og de fleste nætter sover han fra ca.kl.19-20-05:30-07. Det er meget få gange, hvor jeg er oppe for at give ham sutten og ligge ham ned igen i løbet af natten.

‘Vi tog en kold tyrker og så skete det…’

Det føles helt rart at vores nattesøvn efter snart 1 år er nogenlunde tilbage. Vi har godt nok også kæmpet og haft nogle hårde måneder med MEGET lidt søvn, da Theodor vågnede hver anden time. De første 10 måneder har vi virkelig ikke haft noget, der lignede en sammenhængende nattesøvn, så det er helt fantastisk, at det efterhånden begynder at ligne noget 🙂

Men ligeså rart det føles at sove om natten, ligeså underligt er det ikke at amme længere. Jeg kan huske, at jeg de første 2 måneder talte ned til, hvornår jeg skulle stoppe igen. Jeg havde det bare ikke fedt med at amme. Men så læste jeg et indlæg, hvor en af mine veninder var nødt til at stoppe med at amme sin søn, og her gik det op for mig, hvor stort det egentlig er at amme og have dét sammen med sin baby. Siden da har det været helt fantastisk at kunne amme Theodor. Men jeg glæder mig også til at mine bryster forhåbentlig vender tilbage til lidt mere normal form, nu må vi se.

‘Forholdet til mine bryster bliver aldrig det samme igen’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår starter du på arbejde igen?