Nogle gange føler jeg, at jeg ikke er god nok...

Hvornår starter du på arbejde igen?

Jeg har fået spørgsmålet et par gange, og jeg kan godt forstå hvorfor. Jeg føler selv, at jeg har været på barsel længe nu. Og det skal jeg være resten af året, da jeg først starter op på fuldtid fra d.1/1.

Jeg har under hele min barsel arbejdet, og egentlig kun været på deltids barsel. Det har været og er møg hårdt, fordi jeg har svært ved at finde tiden til at nå, alt det jeg gerne vil. Når Theodor sover i løbet af dagen får jeg enten trænet eller arbejdet – og det er min prioritering og mit valg.

I starten af min graviditet (altså hvor jeg ikke vidste, at jeg faktisk var gravid) havde jeg fornøjelsen af at træne de søde piger fra Bloggers Delight kontoret.

Vi havde fået institutionsplads til Theodor d.1/10, men fordi vi skal flytte i starten af december og jeg har barsel til d.1/1, så har vi valgt at holde ham hjemme. Nu håber vi så på, at vi får en plads til ham Bornholm fra midt december, så jeg kan bruge 2 uger inden jul på at køre ham ind og få ham på plads i en vuggestue.

Det betyder forhåbentlig også, at jeg kan starte fuldtid fra d.1/1. Det er i hvert fald planen. Jeg glæder mig faktisk også til at komme tilbage og træne en masse herlige mennesker, og hjælpe dem til at få en sundere og mere aktiv hverdag. Samtidig synes jeg også det er lidt skræmmende ikke at skulle være sammen med Theodor hele tiden. Men mon ikke det bliver godt for os alle sammen? 🙂

Jeg har hele tiden haft online klienter, som jeg hjælper med kost og træning, og det kommer jeg til at forsætte med at have. Udover det, så starter jeg personlig træning op i det fedeste lokale i Nexø i Møbelfabrikken, og i FysioForm i Rønne. Hvis du sidder og læser med, og gerne vil træne hos mig på Bornholm, så kan du læse mere her om mine priser og hold, eller sende mig en mail på lineslivsstil@gmail.com. Jeg håber og satser i hvert fald på, at bornholmerne er klar på at træne med mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle gange føler jeg, at jeg ikke er god nok...