Mit københavner-eventyr er slut

Nogle gange føler jeg, at jeg ikke er god nok…

…Og nogle gange ville jeg ønske, jeg havde gjort det 110 gange bedre. For det var bare ikke godt nok. Kender du det? Det tror jeg vi alle gør, og derfor vil jeg gerne dele mine tanker med jer. For du er aldrig alene.

Mor-livet er hårdt. Benhårdt. Jeg har de sidste snart 12 måneder virkelig indset, hvad det vil sige at være træt, og hvad det vil sige at snære og svare surt igen over for dem jeg holder aller mest af. Og når det sker, får jeg det simpelthen så dårligt. Men det er uden tvivl, fordi jeg er træt og presset, og mangler det ekstra overskud til at være glad og klar i hovedet hele tiden.

Nogle gange føler jeg, at jeg ikke er god nok. At jeg kunne være en bedre mor for Theodor, en bedre kæreste for Patrick, en bedre datter for mine forældre, en bedre søster for min storesøster og en bedre veninde for alle mine veninder. Jeg tror det er meget normalt at have det sådan, men det er bare ikke sjovt at føle sådan. Det fylder i mit hovedet og mine tanker, og det tærer på min energi. Jeg har travlt med arbejde selvom jeg er på barsel, og med en flytning lige om hjørnet, så er der virkelig meget at se til herhjemme. Men jeg glæder mig også til vi flytter til Bornholm, og er så klar på vores nye eventyr på ønskeøen <3

Træning og løb renser mit hoved for alle mine negative tanker.
Det giver mig fornyet energi og er med til at gøre mig glad og frisk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit københavner-eventyr er slut