En anderledes 10 km løbetur

Mit københavner-eventyr er slut

11,5 år. Så længe har jeg boet i København. Jeg har flyttet over 15 gange, og boet både på Frederiksberg, Amager, Østerbro, Nørrebro, ved Gråbrødretorv, Sydhavn og i Vanløse. Jeg har lejet værelser, lejligheder og haft min egen 1-værelses lejlighed, jeg fik solgt med lille underskud. Nu er det slut. Jeg vender snuden hjemad, og flytter tilbage til Bornholm sammen med min lille familie. Og jeg glæder mig.

Det har uden tvivl været 11,5 år med fart på. Jeg har udviklet mig, lært en helvedes masse om mig selv og det jeg kan og står inde for. Jeg har mødt modgang, været i tvivl om, hvad jeg skulle arbejde med, og ikke mindst knoklet røven ud af bukserne, for at få succes som selvstændig personlig træner.

For 4 år siden valgte jeg en anden karrierevej

Der er simpelthen sket så meget de sidste 11,5 år, men jeg tror nu, at der er sket aller mest de sidste 2 år. Jeg mødte Patrick sommeren 2016, og oktober 2017 blev vi forældre til lille Theodor. Hvis ikke du har læst om min graviditet var planlagt eller ej, så kan du læse det her.

En meget ambitiøs Line tilbage i 2015. Knap 1 år efter jeg startede som personlig træner, og jeg kan huske jeg arbejdede alle ugens dage fra kl.7 morgenen til 20 om aftenen. Jeg havde klienter morgen, middag og aften, og cyklede mellem 20-30 km HVER dag frem og tilbage mellem mit hjem og arbejde, som både var ude og inde. Men jeg var målrettet og ville have succes som personlig træner, og det skulle bare være mit levebrød. 

Det jeg kommer til at savne aller mest i København er mine veninder. Dem knus-elsker jeg, og jeg sætter så stor pris på den tid, jeg har sammen med dem. Vi mødes til en træning, en hurtig kaffe, brunch eller frokost, og det bliver mærkeligt ikke lige at kunne det. Men jeg skal tilbage på arbejde, og det bliver en helt anden hverdag med Theodor, der skal starte i institution. Heldigvis har jeg nogle af mine aller bedste veninder på Bornholm, og dem glæder jeg mig SÅ meget til at komme tættere på.

Men en af de ting, jeg glæder mig mest til, er den korte afstand der kommer til familien. Både Patricks og min familie bor på Bornholm, og jeg ved bare, at vi kommer til at sætte så stor pris på at være tættere på dem.

Jeg glæder mig helt vildt til at starte et nyt kapitel på øen sammen med Patrick og Theodor. Og så glæder jeg mig til at starte personlig træning op, og håber sådan jeg får succes med det! Hvis du bor på Bornholm og gerne vil træne med mig, så skriv endelig til mig for at høre mere 🙂

2 kommentarer

  • Eva

    Hej Line. Jeg har set på Facebook, at du bl.a. starter mor/barn-hold op herovre på øen. Jeg kunne vildt godt tænke mig træning, hvor større børn også er velkomne. Tænker der er mange Andre småbørnsforældre, der ville være interesserede 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Eva. Ja, det kunne også være super fedt! Problemet er bare lidt tidspunkt, da det hele lige skal planlægges med afhentning af Theodor. Både Patrick og jeg skal lige igang med arbejde, og få en god rutine ift. Theodor skal i vuggestue, men så snart vi har styr på det, så vil jeg bestemt få kigget på et hold for forældre og større børn 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes 10 km løbetur