Kære nybagte mor-Line

En anderledes 10 km løbetur

I søndags fik jeg en god ide, og bad Patrick hjælpe mig. Jeg ville løbe 10 km, men ikke i en lang strækning, der skulle være nogle pitstop undervejs med øvelser. Og de øvelser skulle Patrick finde på! Og fy for den, det var hårdt. Sådan så de 10 km ud:

2 km løb
Push ups, 50 reps
2 km løb
Jump squat, 40 reps
2 km løb
Mountain climbers, 30 reps
2 km løb
Trusthers, 20 reps
2 km løb
Burpees, 10 reps

Jeg løb 1 km og så tilbage igen. Man kan selvfølgelig også bare løbe 2 km, lave øvelsen, og så løbe videre. Men nogle gange synes jeg det er meget sjovt (mærkeligt nok!), hvis jeg skal gøre det samme et vist antal gange. Her vidste jeg, at jeg skulle løbe turen 5 gange og igennem 5 forskellige øvelser. Jeg løb de 2 km så hurtigt jeg kunne, og nåede at løbe 10 km på 49:11 min, og med en pace på 4:55 min/km.

Hvem er klar på den udfordring?? 
Hvis der er andre øvelser du hellere vil lave, så kan du altid udskifte øvelserne og være kreativ! Du kan selvfølgelig også gennemføre det på et løbebånd eller cykle, hvis du ikke kan løbe.

Mit flotte træningstøj er modtaget som gave fra Mette Lyngholms nye kollektion fra EYDA.
Jeg er kæmpe fan af det! Tightsene bliver siddende, toppen er perfekt og BH’en sidder lige som den skal. Jeg har det hele i str. S.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære nybagte mor-Line