Kære gravide-Line...

Theodors 1-års ønskeliste og fødselsdagsgaver

I lørdags fik vi, sammen med familien på Bornholm, fejret Theodors 1-års fødselsdag. Han har godt nok først rigtig fødselsdag d.29/10, men da vi alligevel skulle hjem til øen i weekenden, valgte vi at fejre ham der. Og sikke en fest! Det var så hyggeligt og en stor dag for Theodor – eller nok mest os 😉 Det er vildt, at han allerede bliver 1 år. Puha.

Jeg bad om hjælp for nogle uger siden, da jeg skulle lave en ønskeliste, og den vil jeg gerne dele med jer til inspiration. Theodor fik nogle af tingene derfra, men det kan jeg fortælle om bagefter.

Theodors ønsker:

Bobles (marmor)
Bold bassin
Lege-køkken + ting dertil
Lego Duplo
Hoppeko
Løbecykel
Biler (vtech)
Schleich dyr
Junior dyne + sengetøj
Legeværktøj
Vintertøj/dragt str. 80
Tipi telt

Theodor fik rigtig meget fint Lego Duplo. En flot løbecykel, et legekøkken fra IKEA + gryder, mad, is m.m. En værktøjskasse med værktøj, en bog, Vtech biler og Schleich dyr.

Patrick er bager (det arbejder han dog ikke som længere), og han lavede derfor selv boller og lagkage – jeg fik lov til at pynte lagkagerne 😉 Og MUMS, siger jeg bare! Theodor fik sin helt egen lille lagkage, som han selv måtte sætte fingrene i og spise. Men han var faktisk helt forsigtig, og spiste kun lidt af flødeskummet 🙂

Det var bare alt i alt en dejlig solskins dag sammen med familie og venner. Vi skal også fejre ham d.29 i København, hvor vi har inviteret venner til mere kage!

Fik du læst: ‘Vi kommer let og hurtigt omkring‘ eller ‘Nu sker det! Vi skal…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære gravide-Line...