Forholdet til mine bryster bliver aldrig det samme

Vi kommer let og hurtigt omkring

Samarbejde med Jollyroom

Det lyder nærmest som en sang, men det gør vi altså. Vi har nemlig fået en ny klapvogn, som vi bruger til de korte og hurtige ture. Den er nemlig utrolig let og vejer kun knap 6 kg, og så er den rimelig nem lige at slå sammen. Det er win for mig, der ellers er en hat til alt for meget teknisk (= besværligheder).

Vi har i forvejen en klapvogn fra Beemoo, som er en kombi vogn, og kan bruges til løb. Moweo er virkelig et godt match dertil, og det gode er blot, at den er en lille smule mindre, så den fylder ikke så meget i bus, bil m.m. Lige nu står begge vores vogne i vores opgang, og her fylder de ingenting.

Theodor kan både sidde og sove i Moweo’en, og han kommer altså virkelig ikke til at fryse til vinter. Vi har nemlig også fået en kørepose fra Nordlys til ham. Overvej den lige! Er den ikke lækker? Jeg har altid grinet lidt af dem, der gik med håndvarmere på barnevogne, men jeg tager det lige i mig igen. For jeg tror ikke, jeg fortryder det køb. Jeg fryser ALTID om mine fingre, også selvom jeg har vanter på, eller hvis de bliver våde at regn og sne, så det bliver med garanti et hit hos mig med håndvarmere.

Nå, men tilbage til klapvognen. Hvis du leder efter en vogn, som skal være let og nem at køre, have opbevaring i bunden og nem at kunne slås sammen, og som intet fylder, så vil jeg klart anbefale dig Moweo. Eneste minus er kopholderens placering. Theodor er en pilfinger, og elsker at lege med vandflasker, og den sidder altså lige hvor han kan nå, haha. Men jeg har bare lært af det, og har en ekstra tom vandflaske med til ham 😉

Den er nem at bremse/låse ved hjulet!

Regnslaget passer også til vores Beemoo.

3 kommentarer

 • Anna

  Hvordan kan det være du ikke bærer rundt på dit barn og bruger klapvogn/barnevogn? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anna. Jeg er ikke helt med på, hvad du mener? Tænker du på om jeg nogle gange bruger bæresele eller? Jeg bærer rigeligt på ham i forvejen, op og ned af vores trapper til lejligheden dagligt flere gange, rundt i lejligheden og når vi er nogle steder. Så for mig fungerer det bedst at have ham i en vogn når vi går 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

   Ja det var hvad jeg mente 😊 Er selv udlænding, og der hvor jeg kommer fra har ingen barnevogn. Så bliv helt overrasket da jeg kom til Danmark og så at folk transporterede deres børn i barnevogn! Og helt overrasket over hvor normalt det er her at børn græder meget. Der er nemlig meget sammenhæng 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forholdet til mine bryster bliver aldrig det samme