#35 Mandags intervaller

Forholdet til mine bryster bliver aldrig det samme

Graviditet og amning sætter sine spor. Nu er det ikke, fordi jeg havde store bryster før jeg fik Theodor, men lad mig bare sige, at det kan godt ses og mærkes, at de har fungeret udemærket som mælkebar til Theodor i snart 1 år. Og inden mor-politiet griber ind, så har jeg været, og er stadig, glad for at amme Theodor. Det er noget helt specielt og jeg sætter pris på, at det har fungeret for os.

Men altså.. Forholdet til mine bryster bliver bare aldrig det samme igen. Jeg kan slet ikke se det sexede i mine bryster længere. Måske fordi jeg stadig ammer (læs med her), det ved jeg ikke. Jeg føler mig bare ikke særlig sexet eller feminin med så små bryster. Er jeg den eneste der har det sådan?

Vi tog en kold tyrker og så skete det

Jeg har i flere år overvejet at få lavet bryster, mest fordi jeg er en meget høj pige med smal talje, og altid har haft små bryster. Jeg har lidt følt, at det ikke rigtig passede sammen.

Nu er jeg blevet mor, jeg har ammet i 1 år, og hvad gør jeg så? Skal jeg få lavet bryster eller acceptere mine små bryster?

Jeg vil gerne dele det med jer, i håb om, at der er andre mødre derude i samme situation eller som måske har stået i samme situtation, og kan komme med gode råd, tips, erfaringer?

Til sidst i min graviditet, havde jeg store bryster. Det var vildt underligt! Og de var også store det første stykke tid efter fødslen. Nu er det en helt anden sag.
Du kan se alle de billeder, jeg fik taget af min fine gravide mave her

14 kommentarer

 • S

  Efter min erfaring – det eneste jeg har at give lige her er, at de bliver ok igen. Jeg har ammet to børn i 10 mdr hver. Jeg kan godt huske der, da det lakkede mod enden og brystvævey bare var tyndt, tyndslidt og slattent. Især efter en amning. Det kommer sig dog igen i løbet af nogle måneder efter, at du stopper – det gjordedes ved mig. Der sker i det hele taget skøre ting, er min oplevelse, når man stopper. Kiloene raslede pludselig af på de feminine depoter. Noget jeg havde kæmpet for ved træning gennem barslen skete bare lynhurtigt. Lidt skræmmende. Men i hvert fald. Giv dine bryster tid. De er lidt slidte lige nu, men skal lige have tid til at finde sin form. Når de er det, så tag bestik af situationen. Personligt elskede jeg mine mindre bryster efter amning og en lavere fedtprocent efter en aktiv barsel. Jeg synes, at små bryster er så flotte og sexede. Jeg er selv høj og har normalt (er gravid nu) samme mål som dig, dog ikke helt så fit 😉 Og små bryster er helt perfekt også til høje, slanke kvinder. Synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din besked! Jeg vil klart vente lidt og se hvordan det ser ud om nogle måneder. Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg går selv med tanken efter at have ammet i snart et år! Det eneste der holder mig tilbage lige nu, er at jeg gerne vil kunne amme mine næste børn, der en dag skal komme til verden. Jeg er dog helt sikker på at de skal laves, fordi de lige nu helt klart går ud over hvor sexet og feminin jeg føler mig uden tøj på. Min kæreste synes de er dejlige som de er, så det er altsåy 100% et valg jeg tager for min egen skyld. Og det er det vigtigste at huske på i sådan en situation her, synes jeg 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Josefine. Det er også 100% for min egen skyld, at få dem lavet, hvis de skal. Uden tvivl. Jeg tror ikke man skal tænke så meget på det ift. om man skal have flere børn. Det er i hvert fald det jeg kan læse her og hørt fra andre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej søde Line. Elsker sådan at følge med i jeres liv på godt og ondt, med barn, træning, mad osv. Jeg læste lige dit blogindlæg omkring bryster. Har godt nok ikke selv børn, men har selv lige for 3-4 uger siden fået lavet mine og det var efter LANG tids overvejelse, og ærligt, så er det den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Det er hver en øre værd!
  Jeg er aktiv træningspige, så de bryster jeg havde, de blev trænet væk.. Min største bekymring var at det skulle komme til at ligne sådan to kugler, hvis du forstår, hvad jeg mener. Har set mange fitness-atleter på scenen, hvor man slet ikke er i tvivl om, at det i hvert fald ikke er noget naturligt. Jeg sagde som det første til kirurgen, at det er klart min omgangskreds ville kunne se en forskel, men fremmede skulle ikke vende sig om på gaden og tænke “wow der er én, der har fået lavet bryster” og det ønske opfyldte han i den grad for mig! Jeg vil bare sige kæmpe go! Det er enormt, hvor meget et selvtillids-boost det giver😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline. Det er lige præcis sådan jeg har det! At det er mig der skal komme gående, og ikke mine bryster. Så der forstår jeg dig virkelig godt!! Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg har ikke børn, men har fået lavet mine bryster, da jeg fyldte 25 og efter længere tids overvejelser. Det er den bedste beslutning jeg har taget og indtil videre den bedste gave jeg har givet mig selv. Jeg kunne virkelig ikke lide det jeg så i spejlet, mine bryster passede bare ikke til resten af min krop. Mit råd til dig er at tage til en konsultation, og så se hvad lægen foreslår, stil dine spørgsmål og mærk hvordan det føles indeni, når du går derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg havde samme tanker om mine bryster, men lige så meget fordi de begyndte at ligne sokker med femmere i. Det gad jeg ikke. Men ville heller ikke bruge 40.000 på at få pæne bryster hvis vi så skulle have flere børn og de så måske ville hænge igen. Så jeg gjorde det at jeg ventede til vi have fået nummer to. Så nu har jeg to dejlige drenge som jeg begge har ammet i 1 år og nydt det. Men også et par flotte bryster som var alle pengene værd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristina. Det lyder virkelig også fantastisk! Jeg ved ikke helt hvor jeg står endnu, om jeg skal vente eller om jeg overhovedet skal have dem lavet. Men tak for din historie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kimmie

  Gik med præcis de samme tanker, som du går med nu. Jeg ammede min søn i 4 måneder, og han sugede bogstavelig talt alt liv ud af mine bryster. Jeg ville ikke vise mig foran kæresten, ville ikke selv se på de to thefilter der pludselig hang der… Jeg er selv en høj pige, og det passede bare ikke til min krop, med de bryster jeg havde fået efter amningen. Så jeg besluttede (og overhovedet ikke for min kærestes skyld) at de skulle ordnes.
  Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv. Det er et halvt år siden nu, og jeg blive stadig mere og mere glad for den beslutning – Jeg elsker min krop nu.
  Der var mange som sagde til mig, imens at jeg gik med tankerne; Hvad nu hvis du skal have et barn mere, så kan du måske ikke amme dit barn.
  Jeg er så træt af det spørgsmål, for der er mange kvinder som sagtens kan amme, selvom at de have fået implanter, og hvis jeg ikke kan, så er det godt at kærlighed, omsorg, tryghed osv. stadig kan gives, selvom at man ikke ammer. Skulle jeg gå i måske 2, 3, 4 eller 5 år og være utilfreds med min krop, og ikke ville have at min kæreste skulle røre mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kimmie. Lige præcis! Det er også det første jeg hører, og tænker præcis som du. Hvor dejligt at høre, at du i dag er glad for dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg har aldrig selv haft store flotte bryster, men de så/ser ud som de gør og det har jeg accepteret igennem alle årene. Men nu som mor til to hvor den mindste fylder 1 år i næste uge, så vil jeg meget gerne have dem lavet- de hænger og der er ingen fylde- ved godt det er vigtigt at acceptere sin krop som den er, men synes også det er vigtigt man har det godt med sig selv og det man ser i spejlet 🙂 så nu skal der spares op og klares et 1/2 Marathon inden de skal laves 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mette. Jeg kan så meget følge dig! Og fedt med halv marathon 😉 Held & lykke med begge dele. KH.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#35 Mandags intervaller