Skal Theodor i vuggestue eller dagpleje?

Hvad gør jeg ved mit svedige problem?

Først vil jeg gerne sige TAK, tak fordi i var så mange, der valgte at dele jeres historier om problemer med at svede. Det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste, selvom det ikke er særlig sjovt. Men sådan er det nu en gang, og jeg har på en eller anden måde lært at leve med det og accepteret det.

Jeg har et svedigt problem

Der er nogle ting, jeg gør, for at være på forkant og et skridt foran sveden, hvis i forstår. Og de gode råd, vil jeg gerne dele med jer, og så må i heller end gerne komme med jeres bedste råd mod sved.

 • Jeg har døjet med meget sved under armene. Her brugte jeg en antiperspirant mod det. Den hedder Perspirex. Jeg har testet den og skrevet om den her.
 • Jeg har ALTID en undertrøje på. Jeg føler den kan hjælpe med at tage det værste sved fra ryg og mave, hvis jeg får et svede-anfald.
 • Jeg går ikke i gråt eller for stramt tøj, hvor mange vil kunne se sveden. Og ja det er da mega øv, at måtte undgå noget fedt tøj, men sådan er det.
 • Jeg vil helst have lidt tyndere tøj på, selvom det begynder at blive koldt. Jeg ved, jeg vil få det varmt og svede, og så kan jeg altid have en ekstra trøje med, hvis jeg fryser.
 • Jeg går ikke med særlig meget make-up eller foundation, fordi jeg tit sveder i ansigtet (ved mine bryn).
 • Hvis jeg skal til møde, event eller lign. sørger jeg for altid at komme i god tid, så jeg kan nå at køle lidt af, og måske lige runde toilettet, og tørre sved af.

Det må nok være, det jeg gør oftes i min hverdag. Hvad med dig? 🙂

Jeg KAMP sveder også altid når jeg træner. Men, for mig er det bare noget helt andet. Jeg elsker at svede når jeg træner eller løber. Jeg føler ofte, at jo mere jeg sveder, jo mere har jeg lavet, haha. 

2 kommentarer

 • Ditte

  Jeg undgår at gå for meget i materialer som polyester og uld, for det føler jeg mig så indelukket i og får nemt svedeture af at have på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal Theodor i vuggestue eller dagpleje?