I min træningstaske er der...

Gode mellemmåltider til Theodor

Jeg har i nogle dage prøvet mig lidt frem med forskellige mellemmåltider til Theodor, og har fundet nogle gode, han synes rigtig godt om. Og dem vil jeg gerne dele med jer.

Æble kan han spise nu, hvis jeg skærer dem i tynde stave, så vi delte et æble, banan og en skyr fra The Protein Kitchen. Den er han vild med, og det er super fedt, da den kan købes i 7-eleven, hvis man er kommet af sted uden noget mad.

Smoothie til mig og grøntsager til Theodor

I var rigtig mange, der skrev i går, hvad der var i Theodors smoothie. Han var ret vild med den, og er blevet rigtig god til at suge i sugerør, så derfor er smoothie et super fint mellemmåltid til ham.

Jeg lavede den på en halv banan, 3 store frosne jordbær, en sjat mælk og 1 tsk kokosolie. Det var nok til et glas, men du kan selvfølgelig altid lave lidt mere, hvis du selv vil have et glas med eller har flere børn 🙂

Udover det, så får Theodor Wasa crisp, som er godt at tykke for de små, det fungerer i hvert fald for Theodor. Jeg putter smøreost på, og giver ham evt lidt frugt eller agurk ved siden af.

Hvad er gode mellemmåltider for jer til de små?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I min træningstaske er der...