Jeg har et svedigt problem...

I min træningstaske er der…

Det er lidt sjovt, men indholdet i min træningstaske har ændret sig lidt efter jeg har fået Theodor. Men andet ville vel også være underligt 😉 Mange af jer spørger ofte ind til mine sko, tights og toppe, og alt mit tøj er altid fra Reebok, da jeg er ambassadør for dem.

Jeg har altid træningssko med, og skal jeg løbe, så har jeg (også) løbesko med. Jeg bruger aldrig de samme sko til både styrketræning og løb – medmindre jeg bare skal lave et par spurter eller lign i en workout. Men ellers anbefaler jeg, at man træner i den sko, der passer til træningen. Jeg er blevet fortalt, at det ikke er godt at gå/træne i sine løbesko, fordi vi går anderledes end vi løber (belastningen osv.). Derfor siger jeg det også til mine klienter, at det altid er en god ide at have sko med til det, der skal trænes, og skifte, hvis det er nødvendigt.

Jeg er hammer dårlig til at huske vanddunk, men jeg har altid en med til Theodor, så det er en win-win. Jeg træner kun når Theodor sover, og får det ofte timet, så det passer med hans formiddagslur. Jeg plejer at gå til Norce, det tager ca. 25 min. (god opvarmning), og så har jeg som regel en 45-60 min. til at træne i. Nogle gange nupper jeg en proteinbar bagefter, hvis det er længe siden jeg har spist, og ved der går et stykke tid, før jeg får noget mad.

Iøvrigt er jeg virkelig glad for mine nye windbreaker. Er den ikke fed?? 🙂

Reebok Speed TR Flexweave

Reebok Classic Windbreaker

Vores baby alarm er købt i BabySam

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har et svedigt problem...