Status på vores flytteplaner

Hvilke sko er gode til de første skridt?

Jeg synes godt nok det har været noget af en jungle at finde ud af, hvilke sko Theodor skal have på. Han går så fint, men stadig med lidt hjælp, og jeg har hørt, at de små ikke må have sko på, så længe de ikke kan gå selv. Derfor har Theodor bare haft nogle ruskinds sutsko fra Melton på, men nu hvor det begynder at blive koldere, så vil jeg gerne have han har nogle lidt varmere på.

Vores 3 absolut baby lifesavers

Jeg tog forbi BabySam, som ligger nærmest lige ved siden af os, og her fandt jeg de fineste sko, som faktisk er til de første skridt. Og flere af jer, skrev til mig på Instagram, at de var rigtig gode. Der var bla. flere pædagoger, der skrev, at de anbefaler dem i vuggestuen, så det må være nogle gode sko til de små fusser.

Jeg synes de sidder rigtig godt på hans fødder, og han var flyvende med dem på. Så dem vil jeg helt klart anbefale jer andre 🙂 Jeg gav 350 kr for dem i sort, men har faktisk fundet dem med 50% rabat på Babysam.dk

Indlægget er ikke sponseret, jeg har selv købt skoene til Theodor 🙂

2 kommentarer

  • M

    Kære Line.
    Jeg ville gå i Anton Elsker Sko på Ndr. frihavnsgade. Christel er så dygtig (og god med de små). Min søn er samme alder som Theo og jeg havde faktisk købt de samme som dig fra Bundgaard til min søn. Christel sagde så at hun havde haft dem for to år siden, men at hun har valgt dem fra, da der er en hælkile (tror jeg nok) i dem, som ikke er gode for de små fødder. Til gengæld så hun på længde, bredde og højden på vristen og fandt nogle perfekte sko til os 🙂 Klart anbefalelsesværdigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på vores flytteplaner