Nu sker det! Vi skal...

Status på vores flytteplaner

Først vil jeg gerne sige tusind tak for alle de søde beskeder, jeg har fået. Vi er selv rigtig spændte, og glæder os helt vildt til at flytte tilbage til Bornholm. Lige nu er der bare virkelig meget praktisk, der skal ordnes, men sådan er det, når man skal flytte. Det er bare liiidt mere omstændigt nu, hvor vi også har et barn.

Nu sker det! Vi skal…

Planen er lige nu, at Theodor og jeg flytter omkring d.7-9 december, og så flytter Patrick lige inden jul. Han er nødt til at blive i Kbh pga. hans arbejde, men jeg vil rigtig gerne nå at være nogenlunde på plads i huset inden jul. Vi skal derfor undvære farmand i små 2 uger, men heldigvis har jeg masser af familie, der kan hjælpe mig 🙂

Både Patrick og jeg skal starte op med at arbejde d.1/1 på øen, og så håber vi og krydser alt, for at Theodor får vuggestue plads, der hvor vi har skrevet ham op. Han er nr. 3 lige nu, så forhåbentlig lykkes det!

Nå, men måske jeg skulle fortælle lidt om, hvor vi skal bo henne på øen – det er i flere, der gerne vil høre om 🙂 Vi flytter ind i Patricks hus. Han har nemlig stadig sit lille by hus i Rønne, som har været lejet ud, mens han har boet i Kbh. Det er ikke stort nok på længere sigt, men lige nu passer det os fint, både pladsmæssigt, men også økonomisk. Det er planen, at vi skal købe et større hus, men vi vil gerne lige på plads, falde til på arbejde hver især, og Theodor i vuggestue. Heldigvis får vi råd til bil, hvilket jeg glæder mig helt vildt til! I alle de 11 år, jeg har boet i Kbh, har jeg ikke haft råd til det, og det er bare rart at have nu med barn også.

De næste uger venter der noget af en nedpakning, for selvom vi ikke har mange møbler, så løber det bare hurtigt op med ting og sager, og flyttekasser. Og babyting… Hvis du sidder derude og har prøvet at flytte, pakke en hel lejlighed ned, fragte alle dine ting tværs over landet, så kom gerne med gode råd og tip. Vi skal i hvert fald have os en del flyttekasser og fundet et godt flyttefirma!!

8 kommentarer

 • Sarah

  Vi flyttede fra Kbh til Aarhus, og brugte H.C Andersens flyttefirma. De kan bestemt anbefales – søde og meget professionelle👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Atheneflyt sku være gode. De fik hvertfald ros da de skulle flytte for gymnasiet her på bornholm. Deres hjemmeside er atheneflyt.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg har tidligere arbejdet hos H.C. Andersens flyttefirma, de er helt sikkert værd at få et tilbud fra. Virkelig dygtige og ihærdige flyttefolk, og skal jeres ting opbevares er der også mulighed for dette. Du må gerne nævne at du blev rådet til at vælge dette firma af mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Nu ved jeg ikke hvad de koster. Men har set flere bruge er firma der hedder Jonas flytte firma. De pakker alt ned for en, opbevare det flot og godt og sætter de støre møbler på plads i det nye sted ❤️ og pøj pøj med flytningen og det hele 💪🏼😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Simone. Tak,jeg har faktisk overvejet at kontakte dem, da jeg også har set flere bruge dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu sker det! Vi skal...