Spar penge på det fedeste headset fra Jabra

Når mor-livet trækker tænder ud…

Sidst skrev jeg ‘Når ens baby er blevet mor-syg’, og det var helt rart at komme af med de tanker og frustrationer, og dele dem med jer. Her til eftermiddag lavede jeg et par stories på Instagram, da jeg synes mor-livet igen trækker tænder ud. Puha! Men jeg er (heldigvis) ikke alene, da rigtig mange af jer skrev til mig. Og de beskeder vil jeg gerne dele, så alle os, der sidder i samme situation, lige kan få luft igen og se at vi er flere der synes mor-livet både er hårdt men dejligt!

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Sætninger du ikke skal fyre af til en (nybagt) mor’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar penge på det fedeste headset fra Jabra