Optakt til CPH Half! What to do?

#34 Mandags intervaller

Så blev det mandag igen, og tid til nyt intervalprogram. Men inden jeg deler det med jer, så vil jeg gerne lige komme med en udmelding: jeg stopper med at lave Mandags intervaller HVER mandag, og ændrer det til en gang om måneden. Det her er det sidste intervalprogram for september, og så får i et nyt den første mandag i oktober 🙂

Opvarmning: 5 min. gang + 5 min. løb

5 x 1 min. løb (så hurtigt du kan) efterfulgt af 1 min. gang
10 x 30 sek spurt efterfulgt af 30 sek pause

Nedkøling: 2-5 min. gang

Hvis du ikke kan løbe, så kan du som altid lave intervallerne på en romaskine eller cykel/airdyne 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Optakt til CPH Half! What to do?