Sunday Booty Workout

Optakt til CPH Half! What to do?

Uh ha.. Der er nu kun en uge tilbage, og så går det altså løs til CPH Half. Og jeg begynder så småt at glæde mig! Det er sommerens sidste udfordring – du kan læse om den første her. I morgens løb jeg den sidste lange løbe tur på 10 km (sidste søndag blev det til 15 km), og resten af den kommende uge, skal der kun løbes lidt intervaller og styrketrænes. Torsdag er sidste dag, hvor jeg skal træne/løbe.

Jeg har fået en masse gode tips fra nogle af jer til indlægget her, og dem vil jeg gerne dele med jer alle. Husk dog på, at det er så individuelt og forskelligt fra person til person, hvordan man har det ift indtagelse af mad og drikke før, under og efter et løb, men tips kan man altid bruge og tage af, som man føler:

 • Dagen inden kan du spise en pastaret med kylling/oksekød/andet kød. Nogle tyer til sushi!
 • Er løbet om morgenen/formiddagen, så spis fx en portion havregryn med lidt frugt. Eventuelt en bolle 2 timer før og en banan en halv til en time inden løbet.
 • Ugen op til løbet, kan du nøjes med at løbe en til to korte ture i er roligt tempo.
 • Drik godt med vand dagene op til løbet, men ikke lige så meget på dagen
 • Løb ikke i dagene før løbet, så benene kan nå at få helt ro et par dage op til. Du kan nøjes med at gå ture.
 • Meget individuelt hvad der fungerer mht mad. Jeg har det bedst med at have spist et solidt måltid, hvor andre synes at det er bedre med noget lettere flere timer før løbet.
 • Det er en god ide at fylde sine væskedepoter op i dagene op til løbet, hvorimod man skal passe på med overdreven væskeindtag morgenen før løbet… Så skal man nemlig tisse under løbet.
 • Mit bedste råd at lytte til sin krop og “løbe sit eget løb”. Altså ikke lade sig presse af de andre løbere, det er jo fedt, hvis der er lidt overskud til en slutspurt!

Min plan for ugen ser sådan ud:

Mandag: Styrketræning (full body)
Tirsdag: Løb + intervalløb
Onsdag: Styrketræning (full body)
Torsdag: Løb + intervalløb
Fredag: Hvile (gå en lang tur)
Lørdag: Hvile (gå en lang tur)
Søndag: CPH Half – let’s run!

Til jer der også skal løbe. Hvordan ser jeres uge ud inden det går løs?? 🙂

Jeg skal løbe med mit nye headset fra Jabra, i korte shorts fra H&M, t-shirt fra Reebok og løbesko fra Reebok. Vil i se billeder af det i et nyt indlæg?

2 kommentarer

 • Carina

  Det er mit første halvmarathon, så har ingen erfaringer at trække på – men min plan er at løbe 10 km i dag, og så 5 km på onsdag, og så hvile frem til løbet – evt. med nogle gåture i roligt i tempo 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Carina. Det synes jeg lyder som en god plan! Håber du får det bedste løb og en god oplevelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Booty Workout