Jeg har taget mig sammen og shoppet kjoler!

Jeg starter personlig træning op igen!

Yes, den er sku god nok! Jeg starter personlig træning op igen, og jeg glæder mig. Efter jeg besluttede mig for at stoppe med mit Mor & barn hold, har jeg nu tid og overskud til at komme igang igen 🙂 Og lad mig bare sige, at jeg synes det er det fedeste hold jeg skal starte op i Norce Crossfit ved Nordhavn, Østerbro.

Norce Family Workout – holdtræning for hele familien

Norce Family Workout tager højde for, at du/i for trænet mest optimalt, og hvor der er plads til at baby må være med! Træningen vil være en kombination af styrke og kondition, hvor alle uanset træningsniveau og erfaring kan være med. Jeg tager højde for dit/jeres udgangspunkt, selvom det er holdtræning. Og så anbefaler jeg, at i kære mødre, venter med at starte træningen op til efter 8 ugers undersøgelsen (der er aldersgrænsen 2-12 mdr. på baby).

Tilmelding skal ske til mig på lineslivsstil@gmail.com, og betaling er via mobile pay. Håber på, at i har lyst til at komme og træne med. Det bliver så hyggeligt, hårdt og sjovt! Hvis din bedre halvdel ikke er en kæreste/mand/kone/partner, så er du mere end velkommen til at tage en veninde eller ven med. Du kan også komme alene sammen med din baby – og så er det heller ikke et must at have baby med, hvis du/i blot har lyst til at træne, mens baby bliver passet 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har taget mig sammen og shoppet kjoler!