Til dig der har løbet et halv marathon før, hvad skal jeg gøre?

Jeg har taget mig sammen og shoppet kjoler!

Det sker altså ret sjældent, at jeg tager mig sammen og får shoppet andet end sportstøj eller tøj fra H&M. Der er intet galt i det, da jeg godt kan lide tøj fra H&M, både pris- og kvalitetsmæssigt. Men nu var det altså på tide, at jeg investerede i lidt flotte, farverige kjoler. Og lad mig bare sige, at min IG indbakke har glødet siden jeg har haft de 3 på 🙂 Så nu får i link til Companys, hvor jeg var inde og købe dem. De havde rabat og fødselsdag, så jeg endte med at få alle 3 til lige under 1.000 kr.

Gul kjole

Lilla kjole

Jeg kan ikke finde link til den gule bluse, og har simpelthen glemt, hvor den er fra (har klippet mærket ud). Men den fås også i blå, og jeg har købt den i Companys på Østerbrogade 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til dig der har løbet et halv marathon før, hvad skal jeg gøre?