Når ens baby er blevet mor-syg

Campens første workout

Vi har 18 mega seje deltagere på vores camp, og det er en fornøjelse at træne dem. De giver sig MAX, presser sig selv, og hepper på hinanden. Det er fællesskab, når det er bedste! Hvis du mangler inspiration til en træning, så vil jeg gerne dele den første workout, som de var igennem i mandags. De fik en time cap på 15 min., fordi vi var lidt presset på tid efter at have gennemgået teknik i dødløft. Derfor vil jeg sætte time cap på 25 min. til jer:

Deadlift-Burpees-Challenge:

1 deadlift + 1 burpee
2 deadlift + 2 burpees
3 deadlift + 3 burpees

10 deadlift + 10 burpees
9 deadlift + 9 burpees
8 deadlift + 8 burpees

1 deadlift + 1 burpee

Jep. Hele vejen op til 10 reps af begge øvelser, og så tilbage igen. Linnea og jeg lavede selv workout’en bagefter, og Linnea var så pisse sej og nåede det lige præcis på 15 min. Jeg nåede ned til de sidste 5 reps. Det er op til dig selv, om du sætter time cap til 15 eller 25 min. Men frem for alt, så husk god teknik i din dødløft! Find en vægt du kan tage 10 reps af, da det i sidste ende bliver til mange dødløft. Jeg tog 50 kg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når ens baby er blevet mor-syg