Link til mine & Theodors nye Reebok sko!

Turen går til Marbella, og Theodor skal med!

Wuhuu! På søndag tager jeg til Marbella for at afholde camp sammen med min veninde Linnea. Og jeg har altså glædet mig helt vildt. Theodor skal med, men desværre kan Patrick ikke få fri fra job, så min mor skal med. Jeg kan nemlig ikke både have holdtræning og rende rundt efter Theodor – der er nemlig fart over ham lige i øjeblikket. Jeg er så glad for, at min mor tager med, det giver mig ro i sindet og mindre dårlig samvittighed over at skulle arbejde og ikke være sammen med Theodor.

Inden vi tog til Kos i starten af juni, skrev jeg et indlæg med jeres tip til, hvad man skal have med i kufferten, når man skal på ferie med en baby. Det vil jeg gerne lige komme med opfølger til, og komme med pakkelisten for denne ferie:

 • Bleer (i udlandet er de ofte dyre og parfumeret)
 • Svømmebleer
 • Vådservietter
 • Stofble (til både numse og mund)
 • Stor stofble som dyne
 • UV-dragt + UV-hat
 • Solhat
 • 3-4 tynde bodyer (med korte ærmer og shorts)
 • 1 lang nattedragt
 • 2 par shorts, nogle alm. body’er og en trøje/jakke
 • Solcreme
 • Panodil og D-dråber
 • Vatpinde
 • Håndklæde til poolen
 • Evt. bæresele
 • 2-3 stk. legetøj

Ift. mad, så får vi jo mad på campen, lavet af Jane, som laver den bedste mad! Og der er også noget for Theodor. Jeg tror jeg vil nøjes med at tage ostehaps med, som altid er en god snack, og ellers er der supermarked tæt på, hvis det skulle gå helt galt. Smoothies, kiks, havregryn osv. gider jeg ikke tage med, for det er der dernede.

Til flyet skal håndtasken pakkes med:

 • Pusletaske med bleer, vådservietter, stofble, creme til rød numse, skraldepose, legetøj, ekstra sut og en ekstra body
 • Lidt snacks (kiks, ostehaps, abrikoser, smoothie fra Organix, de er nemlig ikke så flydende)
 • Nusse og dyne
 • Lidt legetøj

Vi skal have vores Beemoo sport kombi vogn med, da den er så nem at pakke sammen, fylder intet, og er en drøm at køre. Theodor sover godt i den, og kan også sidde op, og så er der god plads under og kopholder + lille opbevaringsrum. Læs min anmeldelse af vognen her. Jeg har lejet en Airshell, som er en stor taske, man kan putte sin barne- eller klapvogn i. Det er altså super smart, og det gjorde vi også, da vi rejste til Kos. Her betalte vi 30 kr. ekstra for at hente den dagen før, så vi kunne pakke hjemmefra, men det kan vi ikke denne gang, så vi skal hente den søndag morgen ude i lufthavnen, inden vi tjekker ind. Det gode med Airshell er, at man kan putte bleer m.m i den. Da vi rejste til Kos havde vi slyngevuggen med, og da vores kufferter var fyldte, lagde vi den i vores Airshell sammen med Beemoo’en og bleer. Mega smart! Så er det tip hermed givet videre 🙂

Er der noget jeg mangler? Så skriv gerne en kommentar nedenunder! Taaak 🙂 Jeg skal selvfølgelig også selv have en masse med, mon ikke vi  kan få plads til det hele, haha.

4 kommentarer

 • Ninna

  Sidst jeg brugte en airsheel blev der gjort opmærksom på at det ikke er tilladt at fylde andet baggage i den taske – men måske reglerne er blevet lavet om☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ninna. Åh okay, det var jeg ikke klar over. Det var der ingen der sagde til os 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Bidetlng! Pludselig kan der være en tand på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, der er allerede kommet 3, så der kan jo komme flere i næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link til mine & Theodors nye Reebok sko!