Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret sej!

Når man føler det har været den længste dag længe..

Shiiit en lang dag, det har været. Theodor har sovet møg dårligt natten til i dag, og hans lure i løbet af dagen har været lige så dårlige. Og så har jeg været alene med ham stort set hele dagen! Puha. Samtidig har jeg, hvis jeg selv skal sige det, nået en hel masse, og nu ligger jeg her på sofaen og overvejer om jeg bare skal gå i seng (klokken er kun lidt over 20..)

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret sej’

Vi har sovet så dårligt. Det var bare hammer varmt, og så vågnede Theodor allerede kl.00, efter kun knap 3 timers søvn (kæmpede med at få ham til at sove). Jeg stod op og bar ham ind til os i vores seng, i den tro, at klokken nok var 03-03:30, hvor han oftes vågner og bliver ammet. Det var derfor lidt af en mavepuster, at se den kun var 00. Jeg tænkte skidt pyt, jeg ammer bare igen, og så sover vi videre. Men næ nej. Jeg kæmpede med ham i 2 timer, hvor han bare møffede rundt, og absolut ikke ville sove. Til sidst lykkedes det dog. Vi sov til 5:45, hvor Patricks ur ringede, og han stod op for at tage på arbejde. Heldigvis faldt jeg i søvn igen, og Theodor vågnede kl.7, hvor vi stod op.

Normalt sover Theodor omkring 3 timer i alt i løbet af dagen. En formiddags lur ved 10-11 tiden og en eftermiddags lur ved 13-14 tiden. Sådan cirka! Ingen dage er ens og vi har absolut ingen faste rutiner endnu. Hans lure varer mellem 1-2 timer. Men i dag sov han kun 45 min ved begge lure.

Jeg løb med ham ved hans formiddags lur, og han vågende lige så snart jeg var færdig med at løbe Jeg havde ellers min computer med, da jeg ville have sat mig på cafe bagefter og arbejdet lidt. Men niksen biksen. Til eftermiddags luren, gik jeg ned mod Nordhavn, hvor jeg ville tage en dukkert og sætte mig på Original Coffee bagefter, og få arbejdet lidt. Men niksen biksen, det syntes Theodor ikke. Han vågnede lige, da jeg havde fået tøj på igen efter en hurtig dukkert, og Patrick var kommet efter han havde fået fri. Det var dog kun kort vi var sammen med Patrick, da han skulle videre igen og hjælpe nogle venner med et toilet, og så direkte videre til fodbold bagefter. Han er hjemme igen her kl.20:30.

I løbet af dagen nåede jeg desuden at vaske tøj, skifte sengetøj, handle ind, hente pakke, svare mails.. udover at lege med Theodor, tage på legepladsen, lave mad.. Done deal! Måske det lyder som en normal dag for dig, og det tager jeg sku hatten af for, men jeg synes sku den har været lang, haha. Nu glæder jeg mig bare til weekend! Haha 😉 Andre der har det sådan?

Jeg er begyndt at cykle med Theodor, og det er altså vildt hyggeligt! Det er kun blevet til 2 korte ture, men indtil videre synes han det er skægt 🙂 Han gider bare ikke have hjelm på.

4 kommentarer

 • Ditte

  JA! Åh hvor jeg kender det… Synes du gør det super godt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte. Dejligt at vide, at vi er flere i samme båd 😉 Og tusind tak! Kan med sikkerhed nok sige i lige måde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Yes kender alt til det. Er alene mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Pia. Ja, det er bare hård – men også noget af det mest fantastiske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg selv skal sige det, så er jeg faktisk ret sej!