Hjælp! Hvilken musik skal jeg løbe til?

Før var jeg uvidende og lykkelig. Er jeg lykkelig nu?

Et af livets store spørgsmål. Er du lykkelig? Der er sket meget i mit liv de sidste 2 år, og nogle gange kan jeg ikke helt følge med. For 2 år siden mødte jeg Patrick, vi blev hurtigt kærester, han flyttede fra Bornholm til Kbh, for at bo hos mig. Kort efter fandt vi en større lejlighed. Midt i det hele, blev jeg gravid, og pludselig skulle vi være forældre. Bom bom. Og jeg som troede, jeg ikke kunne blive gravid på den naturlige måde.

‘Manglende menstruation og graviditet’ 

Da jeg mødte Patrick havde jeg været single i knap 7 år. Og lad mig bare sige, at jeg faktisk havde opgivet kærligheden. Men så skete det alligevel, og jeg blev smask forelsket. Og lykkelig. Lykkeligt gik vi uvidende rundt og nød hinanden, uden at have den mindste ide om, hvad der ventede os. Men der ventede os den skønneste og dejligste dreng, der smelter mit hjerte dag for dag. Er jeg stadig lykkelig, selvom det i den grad er kommet bag på mig, hvor hårdt det er at blive mor og forælder?

JA! I den grad. Aldrig har jeg været så lykkelig, som jeg er nu. Jeg er den bedste kæreste, jeg har den mest fantastiske søn, og jeg har den dejligste familie – og de skønneste venner og veninder. Desuden er Patrick og jeg blevet enige om at flytte tilbage til Bornholm, og det kan næsten ikke beskrives, hvor meget jeg glæder mig. Men det gør jeg altså! Så meget, at jeg begyndte at græde, da Patrick gik med til det.

Er du lykkelig, og hvad betyder lykke for dig?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp! Hvilken musik skal jeg løbe til?