Om at gå på sommerferie, og så alligevel ikke rigtig

#26 Mandags intervaller

Den ultimative makker-challenge! I lørdags løb jeg (igen!) et halv marathon som you-go-I-go, altså hvor man skiftes til at løbe. Det vil sige, jeg faktisk ‘kun’ løb 11,1 km, men tilsammen blev det 21,3 km. Og så endda på Assault Runner, der lige gør det hele meget hårdere. Og hvis du spørger eller høre andre, spørge hvorfor, så er svaret simpelt: fordi vi kunne! Og du kan også, hvis du teamer op med din løbemakker 🙂

Sådan gør i:

  • 14 x 500 m (7 km)
  • 14 x 400 m (5,6 km)
  • 14 x 300 m (4,2 km)
  • 14 x 200 m (2,8 km)
  • 14 x 100 m (1,4 km)

Det er 14 ture i alt, og derfor 7 ture til hver. Først løber i skiftevis 500 m, så 400 m, osv. Den ene får pause mens den anden løber.

Til inspiration blev Linnea og mine tider:

  • 7 km = 36:10 min
  • 5,6 km = 29:20 min
  • 4,2 km = 22:20 min
  • 2,8 km = 14:20 min
  • 1,4 km = 6:28 min

Hvis i vælger at løbe det på et alm. løbebånd, kan i ikke rigtig bruge vores tider til sammenligning, da det slet ikke er det samme at løbe på, som Assault Runer (eller skillmill, læs mere her hvorfor det er så meget hårdere).

Jeg ser det lidt som god træning til Etape Bornholm næste mandag og CPH Half d.16/9, der er jeg bare på egen hånd uden min makker, haha. Men mon ikke det går 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at gå på sommerferie, og så alligevel ikke rigtig