Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg...

Sådan gik en dag på vores ferie

Vi havde uden tvivl en FANTASTISK ferie på Kos i starten af juni. Åh, det var altså en skøn uge! Rigtig mange af jer, var enormt nysgerrige på, hvordan en dag gik med Theodor ift lure, måltider, varmen, pool osv. Jeg vil gerne prøve kort ridse en dag op, men altså alle dage var absolut ikke ens. Nogle dage sov Theodor kun lure a 2 x 40 min, andre dage var han ikke helt med på at spise i restauranten, men det fleste dage gik det bare så godt 🙂

‘Mine rejsetips til første badeferie med baby’

En typisk dag så sådan her ud:

 • Kl.05-06: Theodor vågner og vi står op. Han bliver ammet, vi leger, tager solcreme og tøj på
 • Kl.07-08: Vi spiser morgen i restauranten (åbner kl.7, og 2 gange oplevede vi at være de eneste kl.7, haha!)
 • Kl.07:30/08-09:30: Theodor tager den første lur. Han kan holde sig vågen i ca 2-2,5 time. Mens Theodor sover, slapper Patrick og jeg af ved poolen, nyder solen og bader. Theodor sover som regel i 1,5-2 timer i sin Beemoo kombivogn, i skyggen ved poolen.
 • Kl.09:30-12:00: Theodor vågner, vi leger med ham, bader og så får han lidt mad. Igen kan han holde sig vågen i 2-2,5 time, hvor han igen skal have en lur.
 • Kl.12:30-14: Mens Theodor sover, slapper vi igen af og soler os. Jeg får trænet eller løbet, og så spiser vi frokost i restauranten. Nogle af dagene sover Theodor mens vi spiser frokost og ellers spiste vi ca kl.14 sammen med ham.
 • Kl.14:30-16:30: Theodor vågner igen, og vi leger med ham og bader endnu en gang i poolen med ham. Theodor får lidt mad og vi ser på underholdningen ved poolen. Efter det, går vi op i lejligheden for at få en pause fra sol og varme, og hygger os med Theodor og hans legetøj.
 • Kl.16:30-18:30: Theodor tager efterfølgende en kort lur på ca. 30-45 min., en af dagene blev det til en time, fordi han kun havde taget 2 x 40 min tidligere på dagen. Jeg ammer ham omkring kl.17:30-18, inden vi skal hen og spise aftensmad (desværre først fra kl.18:30, som var lidt sent med en baby).
 • Kl.18:30:19:30: Vi spiser aftensmad i restauranten, og Theodor underholder alle tjenerne og får kys og kram 🙂
 • Kl.20-21: Puttetid. Jeg ammer Theodor, liggende i vores seng, og vi bruger ca 1 time på at få ham til at sove. De fleste af aftnerne falder han i søvn i vores seng, og ellers i hans slyngevugge, som vi har med hjemmefra.
 • Kl.21-22: Patrick og jeg får en drink eller pandekage (de lavede de bedste pandekager med nutella!!) og spiller kort. Men vi er begge trætte og går i seng senest kl.22.
 • I løbet af natten vågner Theodor et par gange og skal have sutten eller en tår mælk. Og så er vi klar igen næste dag mellem kl.05-06 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg vandt i lotto, ville jeg...