Når tiden flyver af sted...

#23 Mandags intervaller

God-mandag-morgen! Så er det tid til endnu et intervaltprogram 🙂 Jeg håber i stadig følger med og bruger mine programmer? Du kan altid søge oppe i hjørnet efter de andre intervalprogrammer, bare skriv # eller mandags intervaller, så kommer de frem.

Jeg vil gerne introducere jer for Tabata. Måske kender i det allerede, måske ikke. Det går simpelthen ud på, at man arbejder i 20 sek og holder 10 sek pause, det gentager man 8 gange. Det varer altså kun 4 min. MEN, den skal også have fuld smadder i arbejdsperioderne! Du kan vælge om du vil løbe, cykle eller ro – eller måske endda lave burpees??

Opvarmning: 8-10 min. let løb, cykling eller roning

8 x 20 sek arbejde/10 sek pause
2 min pause
8 x 20 sek arbejde/10 sek pause

DONE! Er i klar? 🙂

På vores ferie løb jeg 2 x bakke/trappe løb og 1 gang med Patrick, hvor vi ramte en flad strækning. Ellers var det bare fyldt med bakker! Så hårdt, men mega fedt. Jeg kunne også have løbet efter Tabata princippet på den her lange strækning. Så er det bare om at spurte af sted i 20 sek, holde pause eller gå i 10 sek, og så af sted igen. Blot et tip, hvis du skal på ferie 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tiden flyver af sted...