#22 Mandags intervaller

Når tiden flyver af sted…

SORRY! Først vil jeg gerne sige undskyld. Jeg har simpelthen slet ikke haft tid til at skrive nogle indlæg den sidste uges tid, eller ugen før, da vi var på ferie. Det beklager jeg, men jeg synes godt nok tiden og dagene flyver af sted. I tirsdags tog Theodor og jeg en tur hjem til mine forældre på Bornholm, hvor vi har hygget os med dem, min søster, niecer, Theodors farmor og oldeforældre. Jeg har nået at træne, slappe af og arbejde lidt med mine online klienter.

Så nu er det vist på tide med en lille update her fra 🙂

Vi har det heldigvis godt! Det har været lidt hårdt at komme hjem fra ferie, men det synes jeg altid det er. Patrick og jeg nød virkelig vores ferie med Theodor på Kos, og nu skal vi bare lige tilbage til hverdagen her i Kbh.

Jeg har ikke længere Mor & barn hold mandage og onsdage, og det giver mig lidt mere frihed til at lave alt muligt med Theodor, og se mine veninder, der også har børn, når det passer os. I næste uge har vi allerede en masse aftaler, og så venter en 5. og hård uge i mit træningsprogram fra Daniel. Puha! Men jeg glæder mig 🙂 Når jeg er færdig med næste uges træningsprogram, begynder jeg at løbe oftere, gerne 3 x ugen, så jeg kan være klar til Etape Bornholm, der starter mandag d.23/7. Jeg er bare både spændt og nervøs på, hvordan det skal gå med at løbe 5 dage i streg for til sidst at have løbet en marathon! Er der nogle af jer, som også skal løbe Etapen? De fleste af mine løbeture bliver sammen med Theodor. Fik du læst min anmeldelse af vores løbevogn?

Nu hvor jeg ikke har Mor & barn hold længere, har jeg valgt at fokusere på mine online klienter. Jeg har stadig plads til et par stykker mere, hvis du står og har brug for hjælp til din kost og træning. Læs mere her.

På vores ferie blev Patrick og jeg iøvrigt enige om, hvor vi skal bo og vi flytter om lidt over 1 år. Men den update vil jeg gerne komme med på et senere tidspunkt 🙂 Så, stay tuned!

I går lørdag, var vi forbi Valby Idrætspark for at se Patrick spille fodbold. Det var en blæsende fornøjelse! Men Theodor syntes det var sjovt, han både klappede og fik sparket lidt til en bold, og måtte så have en lur til sidst 🙂

2 kommentarer

  • Caroline

    Savner mor og barn holdet 😊 men kan godt forstå dig !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det gør jeg også, det var så hyggeligt og sjovt! Men tak, det er dejligt med forståelse 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#22 Mandags intervaller