Link og rabat til min kjole!

Smoothie til mig og grøntsager til Theodor

Annonce i samarbejde med Bosch

Jeg er blevet ret glad for min kraftfulde Vitaboost high speed blender fra Bosch. Sidst fik jeg fremtryllet nogle (hvis du spørger mig) rimelig lækre proteinrige peanutbutter muffins, som er nemme at lave med få ingredienser. Og nu har jeg bikset en mega grøn og cremet smoothie sammen, som både kan nydes til din morgenmad eller fx mellemmåltid. Theodor har lige lært at drikke vand af sin kop, så jeg venter lidt med at give ham noget der er tykkere, men han elsker broccoli og avocado, så jeg tog lidt af mine grøntsager fra og kogte broccolien til ham og skar avocadoen ud i små stave. På den måde får vi begge vores grøntsager og kan spise sammen 🙂

img_1844

Opskrift på 1 smoothie:

  • 0,5 avocado
  • 100 gr. broccoli
  • 4-5 kugler frossen spinat
  • 0,5 banan (for sødme og ‘cremethed’)
  • lidt frisk ingefær
  • saft fra en lime eller citron
  • vand, mandel-, ris-, soya- eller minimælk (mængde afhænger af hvor tyk du vil have din smoothie. Jeg brugte ca. 2,5 dl.)

Det hele skal bare blendes sammen 🙂

img_1835

img_1841

img_1849

Hvis du vil lave det til en smoothie-bowl, så sørg for at bruge en lille mængde mælk, så den bliver tykkere. Top fx med frisk frugt, kokos, chiafrø og granola.

img_1859

Det gode ved Vitaboost blenderen er, at den sagtens kan klare de frosne spinat kugler eller isterninger og frosne bær, fordi den arbejder i intervaller for at knuse isen helt til en god konsistens. Der er 6 forskellige programmer, og et af mine favoritter er rengøring. For hvis jeg skal være helt ærlig, så er det især rengøring af blender, der før har gjort, at jeg ikke har villet bruge den så meget. Det er så besværligt, haha. Men nu fixer Vitaboost’en det selv, ren win-win! Desuden er det er en god måde at få en masse grøntsager på ved at lave smoothies, hvis du synes det er svært at få det grønne med til de andre måltider. Du kan også lave suppe på blenderen, da den kan opvarme grøntsagerne op til 80 grader direkte i kanden, og på den måde kan du tilberede forskellige grøntsager i den. En ekstra lille bonus er, at Vitaboost blenderen har rustfrie knive, så henover tid vil knivbladene holde sig i god stand.

img_1864

Sådan så blenderen ud efter en gang med rengøringsprogrammet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Link og rabat til min kjole!