2 år, 2 kg og en fødsel til forskel...

#19 Mandags intervaller

Tjuhej hvor det kører for de her mandags intervaller! Jeg synes det er så fedt, at i følger med og bruger mine programmer. Det er så skønt at få billeder fra jer på IG, når i har været i gang. Men kom endelig med feedback her på bloggen nede i kommentarfeltet, eller hvis i har ønsker til intervallerne 🙂

Mandagens intervaller foregår på romaskinen:

Opvarmning: 500 m ro i let tempo

3 x 300 m så hurtigt du kan efterfulgt af 1 min pause
3 x 200 m så hurtigt du kan efterfulgt af 1 min pause
3 x 100 m så hurtigt du kan efterfulgt af 30 sek pause

Nedkøling: 500 m ro i let tempo

img_0819

Jeg er stor fan af at ro i The Wolf Pack Gym. Det er lidt anderledes end på en alm romaskine. Jeg startede med at ro der da jeg var gravid (som jeg er på billedet her, fra sidste sommer). For mig blev det en erstatning for løb under min graviditet, fordi roning ikke belaster kroppen nær så meget som løb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 år, 2 kg og en fødsel til forskel...