På ferie med baby? Det her skal du have med i kufferten!

Hvordan mon vores sommer bliver?

Jeg er stor fan af sommer, sol, varme, strand, is, sene aften gåture, grill og hygge. Jeg hader at sidde indenfor når vejret er godt, og prøver så vidt muligt at komme så meget ud, som muligt når det er sommer. Men nu er der kommet andre boller på suppen, som man siger, eftersom vi har fået Theodor. Ikke at vi ikke kan være ude og nyde det gode vejr, men det med at ligge og slikke sol og slappe af, eller bare tage ud en aften og grille med vennerne i Fælledparken, ja det er lidt mere omstændigt.

img_1788

Theodor er stadig så lille, at han ikke må være direkte i solen, men helst skal opholde sig i skyggen. Vi bor på 2. sal og har desværre ikke nogen altan eller en gård med god plads til sidde nede og nyde solen. Heldigvis bor vi lige over for Østre Gasværk hvor vi kan sidde på græsset med tæppe, og tæt på både Fælledparken og Svanemøllen strand. Men øv hvor er det bare besværligt at skulle slæbe tæppe, legetøj, mad osv med ned, og ikke lige være i nærheden af toilet, vand m.m. Det lyder måske lidt småligt, men jeg ville sådan ønske vi havde en altan eller aller helst en gård eller have vi kunne gå ud og være i. Vi er stadig ikke helt enige om hvor vi skal bo, men vi kan ikke blive boende i den lejlighed vi lejer nu, så på et tidspunkt skal vi flytte. En ting vi dog er enige om herhjemme: vi skal have hus med have og ikke bo i lejlighed. (vi er pænt trætte af underbo, overbo, at bære ting og Theodor op og ned hver evig eneste dag…)

Om 2 uger tager vi på vores første ferie sydpå, og jeg glæder mig. Samtidig er jeg faktisk også ret nervøs for, hvordan det vil gå med Theodor. Bliver det en ferie, hvor vi er i skyggen konstant? Vil han sove sine gode lure i løbet af dagen? Vil han overhovedet sove om natten? Hvordan vil det gå med varmen? Vil han bade i poolen eller på stranden? Ja der er godt nok mange ting jeg er i tvivl om og nervøs for, men jeg har skruet mine forventninger helt ned, og glæder mig bare til, at vi skal være sammen os 3, som familie.

‘På ferie med baby? Det her skal du have med i kufferten.’

Og så glæder jeg mig til resten af sommeren. Jeg ved dog, at det bliver helt anderledes end det plejer, men også fantastisk. For mit liv og min hverdag har ændret sig så markant, og nu er det nogle helt andre prioriteter, som jeg/vi har.

Vi skal 2 uger til Bornholm, hvor jeg den ene uge skal løbe Etape Bornholm, og den anden uge bare slappe af. I uge 34 skal Theodor og jeg til Malaga, hvor jeg har træningscamp med Linnea på Marbella Fitnesscamp. Min mor tager med som barnepige, og det er jeg simpelthen så glad for og enormt tryg ved.

img_1814

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På ferie med baby? Det her skal du have med i kufferten!