#18 Mandags intervaller

Er det okay at sige fra?

For en uge siden besluttede jeg mig for at stoppe med at have mit Mor & barn hold. Det var på en måde en svær beslutning, men jeg kunne mærke, at tiden med Theodor betyder mere end mit arbejde. Jeg havde en forestilling om, at jeg sagtens kunne træne et hold mødre, fordi jeg selv skulle træne. Og tro mig, det har været så sjovt indtil nu, og jeg har virkelig nydt at mødes med de andre mødre 2 gange om ugen. Men nu hvor Theodor er blevet 6,5 måned gammel, har jeg indset, at han skal have min fulde opmærksomhed og ikke slæbes med i fitness centeret, hvis han har en dårlig dag. Selvom skal han ikke sætte dagsordren for altid, men lige nu og her, så føler jeg, at det skal foregå på hans primisser.

img_1484

Jeg har dog vendt og drejet situationen, og spurgt mig selv om jeg kunne tillade mig at sige fra og ikke tænke på min forretning og mit arbejde. For jeg er på deltidsbarsel og skal holde forretningen kørende, sådan er det som selvstændig. Jeg kom frem til, at jeg hellere ville fokusere på bloggen og mine online klienter, fordi det er noget jeg kan lave, når Theodor sover eller er sammen med min sin far. Jeg kan langt bedre planlægge computer-arbejde ud fra vores hverdag.

Så ja, det er okay at sige fra. Uanset om det vedrører arbejde, parforhold, veninder, familie osv. Det er simpelthen så vigtigt, at man mærker efter og lytter til kroppens signaler, og hvad hjertet fortæller. Jeg er glad for min beslutning, og jeg glæder mig til de næste måneders barsel med Theodor. At vi ikke har nogle faste aftaler 2 gange om ugen, men kan gøre som vi nu vil, det bliver skønt. Og så glæder jeg mig til at vende tilbage til personlig træning, mit Mor & barn hold og træning for gravide, når Theodor starter i vuggestue til oktober/november.

img_1753

I weekenden var vi en tur i Jylland for at besøge Mette og Amilia i Ikast. Vi havde 2 overnatninger, og det var simpelthen så hyggeligt! Theodor klarede turen så fint, og charmerede sig ind hos dem han mødte 🙂 Jeg havde Theodor med i hans Beemoo Sport Kombo vogn, som både fungerer som løbe- og klapvogn. Læs min anmeldelse om den her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#18 Mandags intervaller