Proteinfyldte peanutbutter muffins!

5 ting jeg ikke forstår

Efter jeg er blevet mor, er der mange ting jeg bedre forstår og også sætter pris på. Fx det at have bare en halv time for mig selv til at gå i bad og få vasket hår, uden at skulle skynde mig og nå det på 2 min. Jeg forstår også langt bedre, det kærlighedsbånd, der opstår mellem en mor og sit barn. Det kan ikke beskrives og skal opleves, før man forstår det alle andre mødre mener med dén kærlighed.

Der er til gengæld også mange ting jeg ikke forstår. Både som mor, men også bare som mig. Måske du er enig?

  1. Jeg forstår ikke, at nogle har behov for at lege ‘mor-politi’. Måske du har hørt om udtrykket, det florerer nemlig ret meget på de sociale medier. Det er de mødre, der er efter én, hvis man gør noget, de synes er forkert. De føler et behov for at skrive det til dig uanset om de kender dig eller ej, og der bliver ikke lagt noget i mellem, det er kontant besked. Ofte ret grove beskeder, fordi det er så nemt at skrive til en anden end at sige til face2face.
  2. Jeg forstår ikke, piger der kan træne med håret løst. Seriøst, det kan man ikke. Det er da møg irriterende med hår der klister fast i ansigtet og nakken, når man sveder?
  3. Jeg forstår ikke, mænd der er utro, og selvfølgelig heller ikke kvinder der er det. Nu er det bare, at jeg ofte hører om mænd der er utro, og jeg har nogle veninder, der har været udsat for utroskab og det er bare ikke retfærdigt. Ingen fortjener at blive udsat for det eller gå en igennem det. Punktum.
  4. Jeg forstår ikke, mødre der kan komme igennem dagen uden kaffe. Shit man, hvis jeg ikke starter dagen med en stor kop kaffe, så kan jeg ikke hænge sammen, haha. Også selvom jeg ikke rigtig kan mærke om koffeinen egentlig har en effekt eller ej, så giver det mig bare et eller andet. Jeg tror muligvis Theodors første ord bliver kaffe, fordi jeg siger til ham hver morgen, at ‘nu skal vi ud og sætte vand over til kaffe’.
  5. Jeg forstår ikke, folk (kvinder?) der har behov for at redigere i deres billeder så de tyndere ud og får pænere hud. Come on! Man kan se det så tydeligt, når de har gjort det. Det kan simpelthen ikke være muligt med så glat en hud, hverken på baller, arme eller i ansigtet – i så fald vil jeg gerne vide, hvilke hudprodukter personen bruger. Men fred med at de føler et behov for at ville redigere sig selv, jeg bliver bare så pokkers gal og ked af det på de pigers vegne, som tror det er sådan man skal se ud for at være perfekt og leve op til idealet.

Jeg kunne nok godt blive ved med flere ting, og jeg kunne godt skrive mere om hver enkelt, men så bliver det også for langt, det her indlæg 🙂 Er du enig med mig eller er der noget andet du ikke forstår?

yes-no-maybe-diet-man-repeller-9

Læs også “5 grunde til at jeg elsker at være nogens mor” og

50 gode grunde til at træne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Proteinfyldte peanutbutter muffins!