Vi har fået en løbevogn, og Theodor er vild med den!

Min første ‘Mors Dag’

Samarbejde med Jewlscph

Jeg har altid gået meget op i både fars og mors dag. Jeg elsker at give gaver, både det at overraske andre, men også at glæde dem med en gave. Og er der nogle, jeg gerne vil glæde, så er det i den grad mine forældre. De betyder ALT for mig, og er der ALTID for mig, og har været det hele mit liv. Nu hvor jeg selv er blevet mor, forstår jeg den kærlighed og det bånd, som man føler til sine børn. Og den kærlighed jeg mærker og oplever fra mine forældre, er en kærlighed jeg gerne vil give videre til Theodor. I år er det min første Mors dag, og det synes jeg godt nok er lidt vildt at tænke på. Derfor betyder gaven til min mor lidt ekstra i år.

img_1479

img_1487

Theodor var med på smykke-shopping!

Jeg var forbi Jewlscph, hvor jeg skulle finde en gave til min mor og mig selv (jeg ved nemlig ikke helt om Patrick husker at få købt en gave til mig for Theodor, haha!). Men det var godt nok svært at vælge, for hold op hvor var der mange flotte smykker. Ekspedienten var sød at hjælpe med at finde et par øreringe, som passede min mor på hendes hårfarve (grå-hvid) og øjenfarve (blå). Jeg håber så meget, at hun bliver glad for dem. Selv er jeg ret vild med sort sølv eller sølv, men jeg har også lidt i guld. Jeg kan egentlig godt gå med det hele, og synes sagtens man kan blande det. Jeg faldt for et super fint sæt med en lang halskæde og øreringe i sort sølv, armbånd med et hjerte og den flotteste ring!

img_1499

Nå, men nok om, hvad jeg fik og hvad jeg fik købt til min mor. I, kære læsere, skal selvfølgelig også forkæles på denne skønne søndag – om du er mor eller ej 🙂 Du får nemlig 20% rabat med koden lineslivsstil, og den kan bruges enten online eller i en af deres butikker (Århus, Hellerup, Østerbro). Der er lidt for en hver smag, både hvad angår sort sølv, sølv, guld, diamanter, farver, sten, stil osv. Rabatkoden gælder til og med d.30/6-18.

img_1491

img_1472

img_1470

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har fået en løbevogn, og Theodor er vild med den!