Du skal prøve det her Booty-lårbasse-træningsprogram!

Vi har fået en løbevogn, og Theodor er vild med den!

Eller også er hans mor mest, haha! Ej jeg synes det er SÅ fedt endelig at kunne løbe igen, nu hvor Theodor er blevet gammel nok til at sidde i en løbevogn. Nogle af alle vores gåture skal derfor skiftes ud med løbeture, og jeg håber Theodor kommer til at blive vild med at sidde der, imens mor her knokler 🙂

img_1562

Jeg har det sidste stykke tid testet Beemoo Sport Kombo løbevogn, der er en helt ny vogn, netop lanceret i april måned. De første ture gik jeg med vognen, for at Theodor kunne vende sig til at ligge i den og sove. Den første tur tog det over en time for at han faldt til ro, men så sov han altså også 2 timer mens jeg gik. Og det har han så gjort et par gange mere inden jeg begav mig ud at løbe. Det var vigtigt for mig, at han var vant til at sidde og ligge i vognen og kendte den, før jeg tog af sted på første løbetur. Hvis du leder efter en løbevogn, så kommer her min anmeldelse af Beemoo Sport kombo:

Fordele og ulemper

Beemoo løbevognen er simpelthen så nem og let at styre, og det er den største fordel ved denne vogn. Den drejer utrolig let og man skal ikke skubbe eller bruge mange kræfter for at få den til at rulle af sted. Den har gode dæk og god affjedring, og du behøver ikke at koncentrere dig om bump på vejen, da den let glider over dem. Kalechen dækker rigtig fint for solen, både når Theodor sidder og ligger, den er dejlig ‘dyb’. En anden fordel er, at vognen også fungerer super fint som klapvogn, og ikke blot løbevogn. Du får derfor 2 vogne i en. Vi var en tur i Dyrehaven, hvor Theodor var med og sov så fint i Beemoo’en, og da han vågnede satte vi ham blot mere op, så han kunne følge med i, hvad der foregik. Der er plads til, at du kan have 2 flasker vand med og et rum til nøgler, mobil m.m. Desværre har jeg en iPhone 8 Plus, og den kan akkurat ikke være der, hvilket er ret øv. Havde rummet bare været en lillebitte tand større, var der plads. En anden ulempe er det lille kighul, der er i kalechen, man kan nemlig ikke helt se igennem og lige tjekke at alt er ok, når lyset faldet lidt skævt ned derpå. Her kunne materialet godt være lidt bedre transparent, men jeg ved selvfølgelig ikke om det skyldes, at der er solfilter i.

Tekniske detaljer og funktioner

Beemoo’en kan som sagt fungere både som klapvogn og løbevogn. De små kan sidde op og ligge ned, og også midt i mellem, da den nemt kan strammes eller løsnes i bag for den position, du vil have de skal ligge i. Et af vores krav var blandt andet et langt liggemål (den kan bruges til de er 5 år, kæmpe plus), men også god opbevaringsmulighed. Og det er der i bunden af vognen, hvilket jeg i den grad har savnet ved vores anden kombivogn. Jeg synes håndtaget er rigtig rart at holde om, og jeg havde ingen problemer med at have håndledsremmen om den ene hånd, mens jeg løb. Nu er jeg ikke særlig tålmodig og det må for mig gerne bare være nemt med udstyr, så det var også vigtigt for os (eller mig, haha), at vores løbevogn skulle være nem at folde sammen og have stående. Og jeg lyver altså ikke når jeg siger, at det ikke kan gøres nemmere! Se evt video af det her. Der er refleks i stoffet, så du kan også løbe om aftenen eller tidlig morgen, hvor det kan være mørkt.

Kan Beemoo’en anbefales?

I den grad. Nu kan jeg selvfølgelig ikke sammenligne med andre lignende løbevogne, men den er altså en drøm at løbe med og styre. Jeg ved vi kommer til at bruge den som klapvogn også, og når vi skal på ferie, så er det helt klart den vi skal have med os. Det skyldes både det foldbare stel, men også at den er så let at skubbe af sted, og at Theo både kan sidde og ligge ned. Jeg synes, jeg kunne fornemme at Theodor lå godt mens jeg løb. og ikke væltede rundt når der kom lidt bump. Han sov i hvert fald den time jeg var af sted, så noget må have været godt 😉 Her kommer lidt flere billeder:

img_1571

img_1605

img_1618

img_1596

img_1624

10 kommentarer

 • Charlotte

  Hej jeg har hørt at der ikke er meget plads i den, så at den ikke kan bruges af børn op til 5 år som der ellers står skrevet.
  Kan du fortælle mig hvor meget liggemål er på, da jeg overvejer den til min datter på 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Robert

  Lækker anmeldelse! Ved du hvad vægten er på vognen, som i Ca? Jolly room sir 18kg hvilket virker af voldsomt meget for en løbevogn..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Line. Måske et underligt spørgsmål, men ved du hvad den måler fra gulv til styr? Der står 100 cm høj på jollyroom, men om det er fra gulv til højeste punkt på kaleche? Jeg er nemlig ikke så høj men helt vild med den vogn 😅 mon jeg ka bruge den ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilia. Det tænker jeg umiddelbart passer, for jeg er selv 1.76 og for mig er det en passende højde. Måske du kan finde en vogn du kan prøve, som måler det, og se om det går? Vi er utrolig glade for den. Min mor, der er 1.60 har også kørt meget med den og hun plejer ikke at klage over højden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martine

  Er den lett å folde samnen og tar liten plass? Vi har lite bagasjerom (ford kuga)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Martine. Ja det er den! Meget nem, og hjulene kan tages af, så den ikke fylder særlig meget 🙂 Jeg kender desværre ikke til den biltype, og vi har ikke bil, så der kan jeg ikke hjælpe dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da vi havde små børn, var vi også vildt glade for vores babyjogger. Også børnene… de elskede at sidde i den. Det bedste er næsten, at når man har trænet med en babyjogger og så løber en tur uden, så føles det som en leg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Morten. Ja, jeg glæder mig også til at se om det giver lidt ekstra træning at løbe med en babyjogger, når jeg skal løbe uden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du skal prøve det her Booty-lårbasse-træningsprogram!