Ser du badevægten som din fjende?

#16 Mandags intervaller

Ladies! Bruger i mine intervalprogrammer? Jeg vil så gerne høre fra jer, der gør og om i har ønsker til intervaller og cardio-maskiner? 🙂

Dagens program kommer her:

Opvarmning: 8 min let løb

12 x 15 sek spurt/15 sek pause
6 x 30 sek spurt/30 sek pause
3 x 1 min spurt/1 min let gang

5 min let gang som nedkøling

Hvis du ikke kan løbe, så kan du altid lave intervallerne på cykel, romaskine, airdyne eller stair master. Husk at din arbejdsperiode skal være med MAX gas, altså så hurtigt du kan 🙂

loeb

Her løber jeg på Assault Runner, lidt som Skillmill, her kan du bare ikke skrue på modstanden. Modsat et alm løbebånd, så er der ingen motor i Assault Runner/Skillmill, så du skal løbe det igang og hele tiden selv sørge for at holde farten – ligesom du skal udenfor. Det er pisse hårdt at løbe på, og altid en god variation til dig, der løber på løbebånd og udenfor! Jeg løb forleden 5 km på Assault Runner, og det tog mig 32 min. Normalt vil det tage 27-28 min. på en god dag, så det tager lidt længere tid og er det hårdere 🙂 Du kan også læse om den gang jeg løb et halv marathon på Assault Runner sammen med min veninde Jeanne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ser du badevægten som din fjende?