#15 Mandags intervaller

Status på mor-livet efter de første 6 måneder

Tænk at der er allerede er gået 6 måneder. Det synes jeg er mega vildt! At jeg har været mor i 6 måneder, ja det har da både budt på op og nedture, det vil jeg gerne være ærlig at sige. Den sidste 1,5 uge føles, som den hårdeste – selvom de første 5 måneder uden med nærmest ingen søvn også har taget hårdt på os herhjemme.

Men uanset hvad, så kan jeg slet ikke forestille mig et liv uden Theodor. Det er jo vildt, hvor meget sådan en lille bandit kan ændre ens liv og vende rundt på ALT. Det gælder følelser, søvn, døgnrytme, vaner osv. Efterhånden synes jeg det bliver ‘nemmere’, men vi har da godt nok også dage, hvor jeg tuder flere gange og synes det hele sejler. Og så er det fandme op af bakke, og hvor man bare ønsker dagen overstået.

img_0504

Heldigvis har vi flere gode dage end dårlige, og en dejlig og glad Theodor, der smiler og snakker med alle. De sidste par dage er han begyndt at pludre rigtig meget, og det er så sødt. Han har desværre været ramt af betændelse på struben, og det har altså gjort, at vi nærmest ikke har sovet i over en uge i, hvad der ligner mere end 1,5 time i streg. Fuck, det er hårdt! Jeg har siddet op og sovet med ham i mine arme med åbent vindue for at få kold luft ind og holde ham oprejst, vi har sunget ALLE sange, da det ofte beroliger ham, og vi har gået værelset tyndt og vugget ham i vores arme bare for at få ham til at sove. Når nætterne er så hårde, så skal der bare ikke meget til før min dag bryder sammen. Jeg er FÆRDIG og træt, udkørt og ked, og ramt af hovedpine. Sådan en periode føler jeg lidt kan overskygge alt det gode og dejlige der sker med Theodor. For mens han har været syg, så har han virkelig også udviklet sig dag for dag. Vi øver at sidde selv, men han sidder så fint i sin højstol. Han er en sød bandit, stædig og glad.

Jeg synes stadig det er hårdt at være mor, og det er kommet bag på mig, hvor hårdt. Jeg tager hatten af for alle mødre, for vi er sku seje. Jeg gør mit bedste hver dag, nogle dage synes jeg, at jeg er en dårlig mor, og andre dage en god mor. Sådan tror jeg de fleste har det, og det er helt okay.

bmai0089

img_0853

img_1304

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#15 Mandags intervaller